12 godina smo vereni i još se nismo venčali: Kad je saznao da ga varam, šokirao me je onim što je rekao!

Posle 15 godina veze, ona se našla pred velikom odlukom

Posle 15 godina veze, jedna Engleskinja se našla u velikom problemu nakon što je prevarila dugogodišnjeg dečka.

– Ja im 40, a moj verenik 44 godine. Zajedno smo 15 godina i imamo troje divne dece. Pre 12 godina me je zaprosio, ali on od tada odbija da se venčamo – priča žena.

– Nikada nisam želela veliko venčanje u belom. Samo sam htela da ozvaničimo našu vezu, najviše zbog dece. Ali, došli smo do faze u kojoj sam ja prestala da to pominjem, jer on uopšte ne želi ni da razgovara o svadbi – objašnjava ona i nastavlja:

– Kako je vreme prolazilo, naša osećanja su skoro nestala, se*s je presušio i postali smo, u stvari, prijatelji koji imaju decu. Zbog toga smo odlučili da se rastanemo, i ja sam ubrzo našla drugog muškarca, s kojim sam se osećala sjajno.

– Ali, kada je moj verenik saznao za to, preklinjao me je da mu se vratim. Rekao je da je shvatio koliko me voli i pristao je da se konačno venčamo. Pristala sam, i prvih nekoliko nedelja je bilo fantastično, čak smo imali i mnogo odličnog se*sa – priznaje Britanka.

– Međutim, posle šest meseci sve je otišlo nizbrdo. Ponovo smo prestali da vodimo ljubav, a kada sam ga pitala za venčanje, on me je šokirao kada mi je odgovorio: Ne budi dosadna, nikada se nećemo venčati! Jasno mi je pokazao da on čak i ne želi da provodi vreme sa mnom, i ja sam ponovo počela da razmenjujem poruke sa starim ljubavnikom. U tajnosti se viđam s njim, se*s je fantastičan, i nimalo me ne grize savest zbog toga – iskrena je žena.

– Za razliku od mog verenika, ljubavnik je pažljiv prema meni i čini da se osećam željenom. Uostalom, zašto bih osećala krivicu. Ipak, ne znam šta da radim. Želim da budem srećna ali ne želim ponovo da pretumbam živote svoje dece tako što ću ponovo napustiti njihovog oca – zaključila je Engleskinja. (objektiv.rs)

Ostavite komentar