Suprug upucao Mariju pred ćerkom, pa se ubio: Zločin zaprepastio komšije, a reči njene sestre KIDAJU DUŠU

Policajac Rafael Ibanjez usmrtio je službenim pištoljem svoju suprugu Mariju Hose Fernandez, a potom izvršio samoubistvo. Nesreća se dogodila u argentinskoj provinciji Santijago del Estero.

Događaj je i dalje pod istragom, a ponašanje policajca dodatno je šokantno ako se ima u vidu da je reč o porodici koja je do sada bila vrlo skladna, a par je imao i troje dece.

Na licu mesta bila je njihova 14-godišnja ćerka, koja je i prijavila incident.

Maloletnica je rekla policiji da su se njeni roditelji žestoko posvađali u spavaćoj sobi porodične kuće, a usred vriskova, čuli su se pucnji.

Pokušala je da uđe u sobu, ali su vrata bila zaključana, dok na njeno lupanje niko nije otvarao.

Kada je došla policija, zatekla je beživotna tela supružnika, a prema preliminarnim istragama sumnja se da je muškarac ubio ženu, a potom izvršio samoubistvo, prenosi list Cronica.

Njihove komšije takođe su zaprepašćene ovim događajem, jer ih cela okolina zna kao skalnde partnere koji se retko svađaju, a kamoli da je moguće ovako nešto da se dogodi.

Jedna od onih koja je najviše pogođena tragedijom jeste Marijina sestra Sami, koja se potresnim rečima na Fejsbuku oprostaila od sestre.

– Sestro, dušo moja, sa najdubljim bolom moram da se oprostim od tebe. Volim te do neba kao što sam ti uvek govorila, obećavqam da te neću zaboraviti nikad.Leti visoko, ostavljaš nam dušu u komadima, moja kraljice – napisala je Sami Pintos.

Nekoliko minuta kasnije dodala je još jednu fotografiju gde ističe kako voli svoju sestru najviše na svetu i da joj je osim sestre bila najbolja prijateljica i najveća podrška. (objektiv.rs)

Ostavite komentar