Izbacivač ju je isterao iz kluba, pa se zaposlili u istoj firmi: Usledilo je nešto što nije ni slutila

Loren Ker (26) iz Midlzbroa zadesila se u jednom klubu u tom gradu kada je izbila tuča, a pripadnik obezbeđenja Entoni Šejlor pored ostalih vinovnika, slučajno ili namerno izbacio je napolje i nju.

Dva dana kasnije započeli su da rade u istoj firmi u Mančesteru kao pomoćni radnici, a između njih vrlo brzo dogodilo se ono najlepše što čoveku može da se desi – ljubav.

– Sreli smo se u klubu u Midlzbrou, a on je bio izbacivač. Bila sam u nevolji usled jedne tuče koja je izbila, obezbeđenje je reagovalo i izbacilo vinovnike incidenta, a Entoni je prišao i rekao meni da takođe izađem napolje. To se dogodilo u subotu, a u ponedeljak sam počela da radim i ugledala njega u toj firmi. Rekao mi je da ga niko tako nije osvojio harizmom – navela je Loren, prenosi Dejli star.

Njihova ljubav cvetala je iz dana u dan, a prošlog aprila dobili su ćerkicu Rubi.

Iako je Entoni stariji od nje 29 godina i mnogi su joj govorili da može da joj bude otac, ona se nije obazirala na to, već je savetovala i drugima da veruju svom srcu i slušaju svoje instinkte.

Priznala je da nije mogla ni da zamisli da će se zaljubiti na prvi pogled i da će to biti čovek koji je mnogo stariji od nje, ali to je samo jedan od dokaza da emocije ne biraju vreme, ni mesto, kao ni neka prethodne slutnje i planove.

Za razliku od ostalih, par je imao podršku porodice i sada žive u skladnom braku, a imaju i fenomenalne odnose među porodicama.

Loren za Entonija kaže da ima bogato životno iskustvo, da je siguran i stabilan i da zna šta želi u životu.

Iako su je mnogi ranije pitali da li mu je ćerka, priznala je da joj je to tada malo smetalo, dok joj je kasnije postalo smešno i ne obazire se na takve komentare.

Uprkos tome što već ima 19-godišnjeg sina iz prvog braka, Entoni je priznao da ponovo želi da se oženi, da je Loren žena njegovog života i da zajedno žele još dece. (objektiv.rs)

Ostavite komentar