Oni su se vjenčali u dječijoj bolnici. Kada saznate zašto, suze će vam krenuti

Budući da njihova prijevremeno rođena beba ne može da napusti bolnicu, Kristi i Džastin Nelson vjenčali su se pored njegovog inkubatora. Pročitajte ovu dirljivu priču koja obećava srećan kraj…

Kristi i Džastin Nelson odabrali su malo neobično, ali njima savršeno mjesto da izgovore sudbonosno “da” – bolnicu!

Oni su u brak stupili u dječjoj bolnici u Teksasu, gdje još od septembra provode najveći dio svog vremena jer je tamo smješten njihov sinčić.

Mali Džej Džej star je 36 nedelja i rođen je prijevremeno, a ljekari su uspjeli da ga spasu iako je težio samo 450 grama. Sada, kada je napredovao do 2.700 grama, Džej Džej je bio dovoljno jak da bude gost na maminom i tatinom vjenčanju. Za tu priliku nosio je svečano odijelo i držao bijeli jastučić sa roditeljskim burmama, prenosi Stil.

“Željeli smo da cijela porodica bude na okupu. On nije mogao da dođe na venčanje, pa smo mi venčanje doveli njemu”, kaže mama Kristi.

Džej Džejev brat blizanac Kolt nije bio te sreće – on je mrtvorođena beba i to je bio veliki razlog zašto su odlučili da se zavetuju u sobi u kojoj je njihova vera i snaga bila najstrožije testirana, priznaje mladi bračni par.

Kristi i Džastin odlučili su da podijele svoju priču sa svijetom kako bi pružili podršku svim roditeljima koji su izgubili dijete ili se njihova beba bori za život u bolnici.

“To je najteža stvar kroz koju roditelj može da prođe. Naša želja bila je da drugima pokažemo da nisu sami ako su bili ili prolaze kroz ovu situaciju, ali i ako se desi da im se ovako nešto dogodi”, rekli su Nelsonovi.

Osoblje dječje bolnice bilo je i više nego rado da pomogne Nelsonovima da ostvare svoju zamisao:

“Kad god možemo da pomognemo porodici da bude bliskija, zdravija i jača, uradićemo šta god je potrebno”, poručuju iz medicinske ustanove. /Izvor: magazin.ba/

Ostavite komentar