Kćerka Sinana Sakića na godišnjicu smrti oca: Nikad ovo proći neće, El-Fatiha za matorog mog

Zovu svi, a ja bez glasa. Prazna, umorna, ispijena, tužna i svaki prvi poželim da me nema, napisala je Đulkica Sakić Amzić

Sinan Sakić preminuo je prije tri godine na današnji dan.

Čovjek kojeg su voljele mnoge generacije, koje su odrastale uz njegove hitove, veselile se i tugovale, napustio je ovaj svijet tog 1. juna 2018. godine nakon teške i duge bolesti.

Mnogi su se prisjetili velikana folk muzike na društvenim mrežama. Sinanova kćerka Đulkica Sakić Amzić uputila je srceparajuće riječi.

Prvobitno je objavila fotografiju u zagrljaju svog oca uz njegovu pjesmu “Hajdemo dalje moja tugo”.

Potom je uz fotografiju na kojoj ocu ljubi ruku dok je bio u bolničkoj postelji napisala:

– Moj otac me je naučio svemu, osim kako da nastavim bez njega.

Podijelila je Đulkica i objave Sinanovih prijatelja, kolega i fanova.

Od vas se očekuje da nešto kažete, ipak je godišnjica. Zovu svi, a ja bez glasa. Prazna, umorna, ispijena, tužna i svaki prvi poželim da me nema. Pitate me kako je, sad ću vam reći kako je. Nije nikako, užasno je i ne mogu da se pomirim s tim. Prazno je, sumorno i mrtvo.

Bez emocije, hladno, nema topline, nema ljubavi, nema razumjevanja nigdje. Niko ni s kim ne priča kako treba jer svi na svoj način pate i dalje. I molim vas ne pitajte me više ništa. Nikad ovo proći neće. El–Fatiha za matorog mog – napisala je Sinanova kćerka u jednoj od objava na Instagramu.

Naglasila je da je na jučerašnji datum vrijeme stalo i da je tu zarobljena.

Još visoka breza šumi još se čuje cvrkut ptica, ali, druže, nestao je osmjeh sreće sa mog lica – napisala je Sinanova kćerka u jednoj od objava posvećenim njenom ocu. Izvor:  Avaz.ba

Ostavite komentar