FOTO Na granici s Hrvatskom uhićena lažna liječnica iz Srbije, unakazila ljude

NAKON što je prošle nedjelje uhićen lažni estetski kirurg Sava Knežević, danas je uhićena nadriliječnica Olgica Markanović. Ona je privedena kada je pokušala prijeći granicu s Hrvatskom

U ožujku ove godine grupa žena i muškaraca je tvrdila da su unakaženi tretmanom u salonu ljepote koji drži Markanović, zbog čega su je tužili.

Osim u Beogradu, Markanović posluje i u Banjoj Luci.

Osumnjičena je da je unakazila 11 osoba

Markanović je uhićena zbog više optužbi za kaznena djela, među kojima su teško djelo protiv zdravlja ljudi, nadriliječništvo i nadriapotekarstvo, neovlašteno bavljenje djelatnošću… Također, kako se navodi, nije imala licencu Ministarstva zdravstva za svoj rad.

Strašne ispovijesti žena

Žrtve tretmana Olgice Markanović prije nekoliko su mjeseci opisale što im se dogodilo.

“Otišla sam kod O. M. na korekciju nosa i umjesto radosti i zadovoljstva, ja sam doslovno preživljavala pakao. I još ga živim”, rekla je za Blic Ženu M.F. iz Beograda.

“Na vratima je pisalo estetski studio, što je meni bilo dovoljno da ne posumnjam da se radi o nekoj prevari, jer kako bi netko mogao dobiti dozvolu za rad, a da zaista nije za to stručan i kvalificiran? Osim toga, sve je izgledalo sjajno, bolje nego u većini beogradskih klinika. O.M. me primila, pogledala, rekla da će sve srediti i zakazale smo laserski tretman za dvije nedjelje. Inače, ona je taj laser promovirala kao jedini i najrevolucionarniji u Srbiji i hvalila se kako i drugi liječnici dolaze kod nje da se informiraju”, navodi M.F. (31). Izvor:  Index.hr

Ostavite komentar