Veljko Ražnatović ima unosan biznis! Od prodaje pasa zaradio 50.000 eura!

Veljko i Bogdana Ražnatović već više od godinu dana žive u Titelu, gdje je rođena snajka Svetlane Cece Ražnatović, i to malo mjesto na obali Tise zahvaljujući njima postalo je atrakcija, jer se često spominje u domaćim medijima.

 Raskošna kuća u kojoj žive Ražnatovići okružena je visokim zidinama i neobičnom kapijom, ima veliko dvorište u kome Veljko drži pse, a često i trenira u njemu. Kurirova ekipa provela je jedan cijeli dan u Titelu i razgovarala s mještanima, koji uglavnom imaju pozitivno mišljenje o nasljedniku Svetlane Ražnatović, ističući da je veoma kulturan, ljubazan i da se svakome uredno javi i pozdravi ih prilikom susreta. Kurir je prvog sagovornika sreo ispred jedne kuće u blizini Veljkovog doma dok je farbao kapiju. Rado je popričao s novinarima.

– Ne poznajem ih dobro, kada se sretnemo, oboje su vrlo kulturni. Znam da Veljko ima mnogo pasa. To su veoma lijepi, veliki psi, vidi se da su dobro čuvani. Mislim da ih ima oko 20 – rekao nam je Vlada, dok je druga komšinica dodala:

– Oni su super, Bogdana je divno dijete, poznajem nju i njene sestre još dok nisu prohodale. Veljko je pristojan dečko, uvijek se javi. Viđam ih često, njega uglavnom vidim kada vodi kučiće u šetnju ili trenira. Željko je presladak – ljubazno je rekla gospođa Ruža.

Šetnjom kroz Titel, odnosno ulicom u kojoj žive Veljko i Bogdana, sretali smo mnogo njihovih komšija koji nisu htjeli da se slikaju, ali su svi do jednog isticali kako imaju lijepo mišljenje o poznatom paru i da ih često viđaju, piše Kurir.

– On je sin Svetlane Cece Ražnatović, a toliko je normalan i nije uobražen – bio je neki od brojnih komentara.

Da uvijek svirne iz auta, javi se ili mahne, rekao je svaki od sagovornika. I najviše su pričali o Veljkovim psima.

– Napravio im je boksove i zaposlio ljude koji se brinu o njima kada on ne može, jako im je posvećen, vidi se da ulaže mnogo i novca i truda. Radi se o veoma dobrim rasnim psima, uglavnom azijski ovčari. Ove životinje su veoma pametne. Imao je 70 takvih, pa je pedesetak prodao. Svaki košta po 1.200 eura, pa računajte. Od toga je za godinu dana zaradio sigurno 50.000 eura – rekli su prolaznici.

S druge strane Veljkove kuće nismo mogli da u susjednom dvorištu ne primijetimo malog pekinezera koji razigrano skače i laje. Najavio nas je baka Kati. Ona je pekinezera Ljubu dobila baš od Veljka, kao komšijski poklon. Insistirala je da nas ugosti i da upoznamo njenog novog kućnog ljubimca, piše Kurir.

– Veljko je meni nudio neko od njegovih kučića, međutim, nije to za mene, ja volim pekinezere, imala sam jednog 17 godina – rekla nam je gospođa Kata. Iz njenog dvorišta jasno se vidi i dvorište Ražnatovića, pa smo je zamolili da nam kaže nešto više o njima kao komšijama.

– Izuzetni su, Veljko je vrlo dobar i prijatan, uvijek se javi, prošle godine, kada je krenula ona korona, on mene uvijek pita kako sam, kaže mi da se čuvam, nikada nije prošao a da se nije javio. Mnogo sam se prijatno iznenadila, iskreno, nisam mislila da će biti baš tako ljubopitljiv, veoma kulturan, izuzetno dobar, hvala mu što mi je poklonio Ljubu. Rekao mi je da mogu da dođem kod njih, ali imaju interfon, ne znam kad su kod kuće, pa mi je neprijatno. Kupiću Željku poklon za rođendan – rekla nam je komšinica.

Kata poznaje Veljkovu suprugu Bogdanu od njenog rođenja.

– Bogdanu znam od malih nogu, one je jako vrijedna, i domaćica je, viđala sam je trudnu kako šeta i onda se savije, ukucava eksere. One su jako vrijedne, nisu se promijenile otkad su postale popularne. Bogdanin otac će mi promijeniti ovu kapiju koja dijeli moje i njihovo dvorište, kako bi imali svoju privatnost – ispričala  je ona. Izvor: Kurir

Ostavite komentar