Sumnjao sam da me žena VARA, ali nisam znao s kim: Kad sam otkrio ko je u pitanju, ZAPREPASTIO sam se

Nije siguran da li da to otkrije ostatku porodice

Ljubavni trougao poprilično može da se zapetlja.

Tako se jedan Britanac se našao u veoma čudnoj i nesvakidašnjoj situaciji, zbog čega nije znao kako da reaguje.

On je otkrio da ga žena vara, a kada je saznao sa kim, malo je reći da mu nije bilo svejedno.

– Pre otprilike dve nedelje, kada se naša porodica okupljala na porodičnom ručku, moj ujak je iznenada došao kod mene sav uznemiren i rekao mi da moram nešto da vidim – započeo je svoju priču.

– Krenuo sam za njim a on me je odveo do naše sobe. Rekao mi je da pogledam kroz špijunku, što sam i uradio. Kroz bravu od vrata svoje sobe video sam kako moja žena i moja sestra imaju s*ks.

Bio sam krajnje zgađen, tokom celog dana mi je bilo muka. Kad su se njih dve prvi put srele, pomislio sam kako su se dobro uklopile i da će biti dobre prijateljice. Sada shvatam da sam samo bio naivan. Te noći nisam mogao da izdržim i uzeo sam telefon svoje supruge kako bih proverio poruke.

– Pregledao sam joj telefon dok je spavala i pronašao bezbroj erotskih tekstova i slika koje su ona i moja sestra slale jedna drugoj. Očigledno je da ovo traje već 4 godine, a počelo je još pre nego što smo se nas dvoje venčali, odnosno dok smo još uvek samo izlazili. Ja sam i pre toga imao sumnje da me ona vara, ali sada mi je sve postalo jasno.

– Sve ovo mi se gadi i osećam se poniženo najviše zbog toga što su me pominjale u porukama koje su razmenjivale. Osećam se iznevereno što su mi tako bliski ljudi učinili ovako nešto.

Razmišljam da kažem ostatku porodice, ali svaki put kad razmišljam o tome, grčim se od srama misleći kako će moja reputacija zbog toga postati užasna. Osećam se iscrpljeno i kao da je poslednjih 6 godina ove veze bio apsolutni gubitak vremena. Zaista ne znam kako da nastavim dalje – završio je priču. (objektiv.rs)

Ostavite komentar