NAPAO DEVOJKU SEKIROM, PA SMISLIO UVERLJIV NAČIN DA IZBEGNE KRIVIČNO GONJENJE: Nakon 6 godina je GORKO ZAŽALIO!

Kristofer Tomberlin uhapšen je u Oklahoma Sitiju (SAD) nakon optužnice za lažiranje sopstvene smrti, kako bi izbegao krivično gonjenje zbog optužbi za napad sekirom na svoju devojku.

On je, u trenutku svađe, nasrnuo hladnim oružjem na svoju partnerku 2015. godine, a kada je shvatio šta je uradio i da bi zbog toga mogao da snosi ozbiljne posledice, lažirao je smrt, ali je ipak otkriven šest godina kasnije.

Sekiru je tada zakopao pred vratima kuće svoje devojke, objavio je loklani Mejson Telegraf.

Portparol policije Endrju Džozef rekao je novinarima da je Tomberlin poslednje dve godine živeo sakriven iza više pseudonima u Oklahomi, a uhapšen je na nekih 1.000 kilometara od prestonice te američke države.

Nije, međutim, poznato gde se nalazio pre 2019. godine.

– Analitičari iz naše krivično-obaveštajne jedinice marljivo su radili i uspeli da slože najnovije Tomberlinove korake. Pronašli smo ga u četvrtak u okolini avenije Daglas i uhapsili ga. U trenucima hapšenja nije pravio incidenta – navodi se u saopštenju policije, prenosi Dejli Star.

Endrju Džozef dodao je da je Tomberlin bio iznenađen kada su mu policajci pokucali na vrata, dodavši da je begunac radio kod kuće kao tatu umetnik. (Espreso/Objektiv.rs)

Ostavite komentar