Naslovnica Zanimljivosti ITALIJAN OSVOJIO SVIJET, A NIKO NE ZNA SA KAKVOM BOLEŠĆU SE BORI...

ITALIJAN OSVOJIO SVIJET, A NIKO NE ZNA SA KAKVOM BOLEŠĆU SE BORI NJEGOVA DJEVOJKA: Damiano zaludio žene, a njega zanima samo ONA!

198
0

ITALIJAN OSVOJIO SVIJET, A NIKO NE ZNA SA KAKVOM BOLEŠĆU SE BORI NJEGOVA DJEVOJKA: Damiano zaludio žene, a njega zanima samo ONA!

Pobjednik “Evrovizije”, italijan Damiano David intrigira javnost od momenta kada se pojavio na velikom muzičkom takmičenju zajedno sa svojim bendom “Maneskin”.

Od trenutka kada je proglašen pobednikom, javnost ne prestaje da se interesuje za njegov privatni život. Pored toga, i mnoge djevojke su “poludjele” za njih. Međuti, njegovo srce osvojila je Điorđija, iako se ne pojavljuju zajedno u javnosti.

 Naime, ona je već duže vrijeme posvećena aktivizmu, a nedavno je otkrila da boluje od hronične bolesti Vulvodinija. Ona svoja nimalo prijatna iskustva često dijeli sa pratiocima na instagramu želeći da pomogne svim devojakma koje prolaze kroz isto. Damiano je velika podrška svojoj vjerenici i poštuje njihovu zajedničku odluku da detalje o svojoj vezi ne iznose u javnost (kurir.rs)

Prethodni članakBogataš je nudio ljudima 100.000 dolara za psa. Njihove reakcije će vas ostaviti bez teksta! (VIDEO)
Sljedeći članakTIHI SRČANI UDAR ČOVJEK PRELEŽI NA NOGAMA: Ovo su simptomi!