Novi detalji stravičnog zločina u BiH: Suprugu usmrtio sjekirom, pa otišao na piće!

Dragan Trkulja (61) uhapšen je zbog sumnje da je jutros udarcima sjekirom ubio svoju suprugu Snežanu (57) u njihovoj porodičnoj kući u Šipovu,

Nakon saslušanja u policiji, on će biti predat u dalju nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

U banjolučkom tužilaštvu su rekli da je nakon prijave dežurna tužiteljica Hana Vranješević izašla na lice mjesta i zajedno s pripadnicima Policijske stanice Šipovo obavila uviđaj.

“Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje, kao i vještačenja, s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog krivičnog djela, a naložena je i obdukcija koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpke u Banjaluci”, pojasnili su u Tužilaštvu.

Prema nezvaničnim informacijama, zločin se desio u dnevnom boravku.

“Nakon što je ubio suprugu udarcima sjekirom, on je prvo otišao na benzinsku pumpu gdje je popio piće, a zatim je došao u Policijsku stanicu Šipovo i predao se policiji i ispričao šta je uradio.

On se nije opirao i odmah je uhapšen, a kada je policija izašla na lice mjesta pronašla je i sjekiru sa kojom je počinjen zločin”, pojasnio je izvor.

Danas ni iz policiji, ni iz tužilaštva nisu saopštili šta bi mogao biti motiv ovog ubistva, a ni njihovi sugrađani takođe nisu znali šta se dogodilo sa supružnicima Trkulja.

“Dugo godina poznajem Dragana i nije mi jasno šta se desilo, da on ubije suprugu. Znam da je on imao nekih zdravstvenih problema, ali nikada nisam čuo da su imali neke veće sukobe u braku. Znam da su njih dvoje cijepali i slagali drva, te da imaju četvoro odrasle djece”, rekao je jedan od mještana Šipova,prenosi Radiosarajevo

On je dodao da su svi ostali šokirani kada su čuli za zločin. haber.ba

Ostavite komentar