(VIDEO) “IZAĐI, ILI ĆU TI ZVATI POLICIJU!” Kristijan opisao DRAMATIČNE scene iz porodičnog doma! Strašno!

“Neću se više ženiti!”

Kristijan Golubović je sinoć pripremio večeru za novu učesnicu “Zadruge” Jelenu Batos, nakon čega je sa njom progovorio o svojoj javnoj prevari.

– Pošto sedam godina pu*ke nisam video, niti sma ku*ac u drugu stavio, sad ćeš da vidiš kako Kristijan je*e! Sedam godina me napada – rekao je Kristijan.

 – Sećaš se kada si Nenadu rekao da kada vara ili kada ostavlja, žena treba da bude tu – dodala je Jovana.

 – Znam, sve znam. To dete mi nikada nije reklo “tata” kada sma ušao u kuću. Znam izgubio sam podršku, sje*ao sam se i šta sad da radim. Bio sam najplaćeniji, najcenjeniji i usra* sam se. Sam sam sebi uskočio u usta – dodao je Kristijan.

– Razumem, ali deca sve gledaju – nastavila je Jelena.

 – Ovo što radim nije ljudski, znam, ali šta ću, gotovo je sada – rekao je Kristijan.

– Ti ćeš sa Kristinom posle napolje? – pitala je Jelena.

– Šta? Da idem kod oca koji izgleda kao da ima 70 godina, a 6 godina mlađi od mene. Šta, oće da me ubije iz puške? Nisam ja kriv što mu je*em ćerku od 20 godina. Ona je trebala da razmišlja, ne ja. Od mene dosta zavisi, tako će i da ostane – rekao je Kristijan.

– Ne, ja se neću ženiti. Ja Ivanu volim do groba, najviše na svetu. Ivanu vidim u svakom cvetu, u svim snovima… Pokušao sam, ali nije išlo. Uvek je bilo bitnije gde sam ja bio kada nisam bio u kući. Nije pitala odakle te pare dolaze. Nego: bio si sa k**vama. Izađi napolje, da ti ne zovem policiju. Dvadeset puta! Onda mi i dete kaže: čuješ mamu, izađi, zvaću policiju – rekao je Golubović.

Ceo razgovor poslušajte u videu: /Izvor: srbijadanas.com/

Ostavite komentar