(VIDEO) SVE ZA ŠOU! Kandidatkinja donela ZMIJU, Viki VRISNULA, a tek da vidite kako je ĐORĐE REAGOVAO

Marija Gruevska i Anastasija Ićurup su ovom krugu stale rame uz rame.

Dok je Marija sa svojim mentorom Milijem pripremila “Loco, loco” i “Negativ”, Anastasija i Jelena su odabrale “Nedostaješ” i “Ti možeš sve”.

Iako su obe bile sjajne, svima je pažnju skrenuo neočekivani gost koji se pojavio u nastupu prve kanddiatkinje. Naime, uz stajling i pesmu, Marija je odabrala da sa sobom povede i albino pitona, koji će zasigurno obeležiti ovaj krug.

Vrisnula je Viki kada je videla šta sledi, dok je David ustao i pozdravio hrabrost aplauzom. Kada je završila sa nastupom, morao je da priđe i, fasciniran, poljubi zmiju.

I ovaj nastup završio se maksimalnim brojem glasova, a čak i preglasavanje ponovo bilo izjednačeno.

– Pošto zmija nije gladna, ja sam dala glas dvojci, da je gladna dala bih kecu – našalila se Viki, pa nastavila – Pevački mi se više sviđa dvojka i ja jdva čekam njen nastup.

Dok je ona pričala, Mili je otrčao da uzme zmiju dok je Karleuša dobacivala – Ona može majmuna da proguta kada je gladna, tako da bi bilo lepo da mu se obmota oko vrata.

Džordž je dao Mariji prednost i obrazložio da je ovog puta glasao isključivo za maštu.

– Kandidatkinja broj jedan mi se dopala u drugoj pesmi, a kandidatkinja broj dva u obe – kratka je bila Snežana, a Marija je dodala da su obe fantastične, ali joj je Anastasija ubedljivija.

Bosanac i Ana su dali prednost Mariji i to zato što smatraju da je profesionalac i da je ovo takmičenje shvatila na potpuno drugačiji i inovativni način.

Nakon obrazloženja, Popović nije imao lak zadatak, ali je Marija prošla direktno u četvrtfinale.
Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević / Autor: K. Stanković

Ostavite komentar