(VIDEO) Nova diskvalifikacija na Grandu. Mladi kandidat iz Bosne odbio Popovićev devetogodišnji ugovor…

Učesnik “Zvezda Granda”, Ivan Rajić, diskvalifikovan je iz ovog takmičenja jer nije pristao da sa Grand produkcijom potpiše ugovor o saradnji na devet godina.

On se oglasio na svom Instagramu ovim povodom i podrobnije objasnio situaciju u kojoj se našao.

– Dragi prijatelji, ovim putem vas želim obavestiti da je moj nastup sinoć ujedno bio i moj posljednji nastup u “Zvezdama Granda”. Hvala vam svima na podršci koju ste mi pružali od mog prvog pojavljivanja na ovoj sceni. Želim se zahvaliti i Grand produkciji na ukazanoj prilici koju sam po mom mišljenju iskoristio na najbolji mogući način. Nažalost u ovom trenutku moje karijere jednostavno nisam spreman napraviti ogroman korak kao što je potpisivanje ugovora od 9 godina, ovim odbijanjem sam dobio obaveštenje da sam diskvalifikovan te da se moj put ovde završava. Ne znam koliko ste mogli primetiti da sam u takmičenju imao stil pevanja i ponašanja upravo onako kako ja osećam muziku i voleo bih ostati veran onom što sam ja zapravo. Osetio sam da potpisivanjem ugovora gubim ono što vam predstavlja Ivan Rajić.

Ja ću se u budućnosti posvetiti drugim projektima, a možda se nekada budemo opet gledali na najvećoj sceni balkana, nikada se ne zna šta život nosi. Možda će neki misliti da je ovo greška ali ne mogu protiv sebe… Želim svu sreću kolegama koji su prošli dalje i s pažnjom ću vas pratiti sve do finala. Vaš Ivan Rajić – napisao je Ivan, dok su se ispod ove objave ređali komentari podrške.

Inače, Saša Popović je nedavno, kada je bila aktuelna diskvalifikacija Vanje Knežević otkrio detalje ugovora kojeg potpisuju takmičari:

– Takmičari pred kraj takmičenja, dva, tri kola pred kraj, njih 36 potpisuje ugovor sa “Grand” produkcijom. Svaki ugovor od 2004. do danas glasi ovako. Globalno ću reći, devet godina je trajanje ugovora. Novac se dijeli prve godine 50-50, a ostalih osam godina 70 posto za pjevače 30 za “Grand”. Ljudi kažu: “Onaj Saša eksploatiše djecu”. Ugovor aktiviramo samo ako vidimo da neko od kandidata zaista napreduje, da možemo da mu podignemo cijenu, da možemo da napravimo od njega zvijezdu i tad se ugovor aktivira. Mi ih zadržimo 15-16 u finalu, s dvoje troje radimo, pravimo tezge i dižemo im cijenu. To su sve ovi kandidati koji su u međuvremenu kupili stanove, kola, lijepo žive. Ostali kandidati koji su potpisali ugovor su slobodni, ne moraju da rade u “Grandu”, ali devet godina mogu da snimaju za “Grand”, imaju reklamu, emisije, podršku, najavu za nastupe – zaključio je Popović estradaboom.com

 

Ostavite komentar