STRANAC JE POMOGAO MAJCI ČETVORO DECE, ALI JE IMAO JEDAN ZAHTEV: Nikada u životu nisam toliko plakala…

U najgorem mogućem trenutku majci Tovni Nelson pokvario se automobil.

Ona je sa svoje četiri ćerke, stare 9, 5 i dve godine i najmlađom bebom od šest nedelja, otišla u prodavnicu po namirnice.

Odvezla se automobilom koji je ”na izdisaju” ne vozi se često, ali taj dan morala je da obavi kupovinu . Kada je obavila kupovinu, izašla je iz radnje, ”potrpala” decu i namirnice u vozilo iokrenula ključ. Ali, ništa se nije događalo.

Automobil se nije hteo da upali. Onda je shvatila da je jedna od njenih ćerki ostavila svetla upaljena zbog čega se akumulator ispraznio.

Očajna majka zaustavila je dvadesetak ljudi ne bi li joj pomogli, ali niko to nije želeo da učini.

– Nisu mi čak ni rekli da neće pomoći, jednostavno su me ignorisali kao da ne postojim. Moja petogodišnjakinja je plakala, novorođenče je vrištalo, a dvogodišnjakinja je galamila da je gladna dok je najstarija pokušavala da pomogne. Osećala sam se kao najgora mama na svetu, a onda je neko pokucao na prozor – ispričala je Tovni Nelson, čiju je priču na Fejsbuku objavio novinar Frank Somervil.

Na prozor joj je pokucao 74-godišnjak sa štakom u rukama koji joj je dao tanjir piletine, keks i bocu vode.

– Nahrani decu i sebe mlada damo. Imam vozilo za vuču i moja žena je na putu ovamo – rekao joj je 74-godišnji muškarac.

Kako je i obećao, njegova supruga brzo je stigla na parking radnje pa su odvezli majku i njenu decu kući. Idućeg dana 74-godišnjak je došao s mehaničarem kod Tovni pa joj je mehaničar zamenio akumulator i popravio alternator i mehanizam za otvaranje prozora koji su joj od pre bili u kvaru

– Tada je muškarac otišao, a kada sam pitala mehaničara koliko sam mu dužna, on je rekao da je starac sve platio i da sam ja dužna jedino da nastavim da budem predivna majka – ispričala je Tovni.

– Nikada u životu nisam toliko plakala. Ovaj čovek nam je pomogao iako nas nije poznavao niti je znao našu situaciju. Nikad neću moći da mu se zahvalim jer ne znam ko je, no nadam se da ću jednoga dana moći da pomognem nekome kao što je on pomogao nama – rekla je ova mlada majka. (Espreso.co.rs/Večernji.hr)

Ostavite komentar