GLUMICA OTKRILA KAKO JE SMRŠALA 30 KILOGRAMA: Mnogo je jednostavnije nego što očekujete! (FOTO)

Zvijezda brojnih komedija, glumica Rebel Vilson (41) važila je za jednu od omiljenih holivudskih bucki, a onda je tokom prošle godine potpuno transformisala svoj izgled.

Ona je imala više od 100 kilograma, pa je smršala 30 i kaže da se sada osjeća mnogo bolje i zdravije. Sve je počelo prošle godine.

“Napunila sam 40 godina i razmišljala sam o zamrzavanju jajnih ćelija, a doktori su mi rekli da što sam zdravija, to su veće šanse da proces uspije. Malo sam emotivna kada razmmišljam zašto ranije nisam brinula o svom zdravlju. To mi jednostavno nije bio prioritet i nisam znala kako to da radim na pravi način”.

Rebel je otkrila da je glavnu caku za mršavljenje otkrila u preskupom velnes centru u Austriji, a reč je o nečemu što bukvalno svi mogu da rade.

“Tamo sam naučila da je umjeren hod – ne čak ni brzi – najbolji način za topljenje masti”, rekla je glumica, dodajući da voli da sluša razne podkaste dok hoda.

Za razliku od boravka u austrijskom velnes centru za bogataše, hod je zaista svima dostupan.

“Moj cilj nikada nije bio da budem mršava. Nikada nije bila stvar toga da uđem u određen broj haljine. Postavila sam sebi određen broj kilograma kao cilj jer mi je trebalo da se za nešto uhvatim. Mislim da je bilo vrijeme. Ponosna sam na sebe zbog toga i što sada imam mnogo više ravnoteže u životu”, poručila je ona,prenosi Mondo. (novi.ba)

Ostavite komentar