SVAKOG DANA JE SIPALA MUŽU LAKSATIV U PIVO DA BI PRESTAO DA PIJE! To ju je na kraju skupo KOŠTALO!

Nakon savetovanja na različitim internetskim stranicama i forumima, Mišel N., mlada žena iz meksičke savezne države Sinaloa, Diana, osmislila je plan kako da svog supruga Hosea Brajana natera da prestane da pije.

Mišel je uspela da nabavi mešavinu ricinusovog ulja i ekstrakta šljive, pa je počela da stavlja nekoliko kapi u njegove pivske boce, kako bi postigla blagi, postupni laksativni učinak.

Hose je kasnije rekao policiji da mu je bilo čudno to što mu je žena stalno nudila da mu donosi i otvara pivo, ali jednostavno je “pustio da bude voljen i mažen”.

Kada su prirodni laksativi počeli da deluju, Mišel je počela da ga uverava da je dijareja znak alergije najverovatnije na alkohol.

Međutim, to nije nateralo njenog supruga da odustane od uživanja u alkoholu, pa je počeo da pije tablete za želudac, a istovremeno je nastavio da pije normalno.

Žena je nakon toga počela da stavlja više laksativa u njegovo piće, a sledećeg jutra dijareja je bila toliko pojačana da Hose nije mogao ni do kupatila.

Simptomi, uključujući jaku dehidrataciju, postajali su toliko loši da supruga nije imala drugog izbora nego da ga odvede u lokalnu bolnicu.

Kad su ga pitali o uzroku dijareje, muškarac je navodno rekao lekarima da više nikada neće piti pivo, jer osim nelagode u želucu, patio je i od ozbiljnih grčeva zbog kojih nije mogao ni sesti.

Mišel je na kraju priznala mužu da je ona kriva za njegovu dijareju. Odvedena je u pritvor, a lokalni mediji pišu da je najverovatnije čeka optužnica. (Espreso.co.rs)

Ostavite komentar