Otkriven novi SKANDAL lažnog hirurga Save: Prvo je SAKATIO žene, a onda izveo ovu PREVARU u Batajnici…

Sava Knežević (23) i njegova majka Danijela (49), lažni plastični hirurg i njegova pomoćnica, osumnjičeni su da su osakatili brojne pacijente, porodičnu kuću u Batajnici upisali su na maloletnog člana porodice kako bi sprečili da im ona bude oduzeta, saznaje Objektiv od dobro obaveštenih izvora! Celom manevru navodno su pribegli „za svaki slučaj”, odnosno ne bi li se osigurali za slučaj da budu razotkriveni.

Povrh toga, Kneževići su u nameri da dodatno uvećaju vrednost cele nekretnine 26. aprila, mesec dana pre hapšenja, navodno pokrenuli postupak da se na istog maloletnog člana porodice upiše i pravo svojine nad skoro tri i po ari placa na kojem je kuća podignuta. Plac je, naime, prema podacima iz Katastra, u vlasništvu države. U celom naumu prekinula ih je, međutim, policija, koja ih je uhapsila 24. maja.

Sama kuća, koja ima 114 kvadrata, podignuta je na placu od 333 metra kvadratna, nalazi se u delu Batajnice gde, kako smo saznali, poslednje dve godine cene prosto divljaju.

– Pre nekog vremena u blizini je prodat plac od skoro 10 ari sa kućom od 80 metara za 45.000 evra. U međuvremenu je tržište, međutim, podivljalo i više nema pravila, sve zavisi od kupaca, koliko su spremni da odreše kesu. Pritom, bitan je plac, njegova lokacija, sama kuća manje-više – kaže jedan od sagovornika Objektiva.

A plac Kneževića nalazi se u delu Batajnice gde je planirano da bude centar i gde su počele da se grade višespratnice sa nekoliko desetina stanova. Zbog ovakve situacije niko nije želeo da se upušta ni u približnu procenu za koliko novca bi kuća Kneževića mogla na kraju da bude prodata. objektiv.rs

Ostavite komentar