Nataša DNK je imala 100 kg, a sada se prepolovila: Voditeljka obećala da će da smrša, a sad objavila fotku i pokazala kako izgleda

Voditeljka Nataša Aksentijević izazvala je pravi bum kada je objavila fotografiju u kupaćem kostimu i najavila da ima u planu da smrša, a sada je pokazala svojim pratiocima koliko je smršala.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Skrivenim receptima do zdravlja Vaše prostate, budite aktivni opet…

Ona je tada šokirala sve kada je saopštila da sebi daje rok godinu da izgubi 50 kilograma i objavila sliku u donjem vešu, kojom je najavila da kreće na dijetu.

Naime, Nataša je sada objavila fotografiju i napisala da je izgubila dvocifren broj kilograma.


“Ovdje smo negdje na početku ljeta. Nije loše ovako sveukupno. Ali velike su teškoće na koje nailazi jedna žena koja pokušava da prepolovi svoju kilažu. Izgubila sam dvocifren broj kilograma, ali tek sam na početku ove moje zabavno-preteške misije.

Zapamtite ovu fotku, ne mogu još uvijek da obučem ovaj zlatni sako. Ali se nadam da ću za dva mjeseca da mi bude taman. Ono što je dobro to je da sve snimamo i pakujemo u spektakularni televizijski šou, koji ćete uskoro gledati”, napisala je Nataša u opisu fotografije. Izvor: Kurir

Ostavite komentar