Klose prinuđen da prekine trenersku karijeru: Dijagnoza je bila šok, ne smijem ništa raditi

Pronađena mu tromboza u nozi Legendarni njemački napadač Miroslav Klose prinuđen je trenersku karijeru staviti u drugi plan na određeno vrijeme.

Zaustavite opadanje kose, gusta i sjajna kosa već nakon 3 pranja uz 100% prirodan proizvod.

Najsavremenije sredstvo za borbu protiv prostatitisa je tu. Evo kako ga nabaviti…

Trajno normalizira krvni pritisak, vidljivi rezultati samo za dva dana!

Klose, koji je radio kao pomoćnik Hansiju Flicku u Bayernu, dobio je trombozu u nozi i ljekari su mu preporučili potpuno mirovanje.

“Dijagnoza je bila pravi šok za mene”, rekao je Klose i opisao je da je sve počelo velikim bolovima u nozi:

“Imam dvostruku trombozu u nozi. Odmah su mi propisani lijekovi i moram nositi posebne čarape. Ljekari su bili jasni da se ne smijem šaliti i preporučili su mi totalni odmor. Ne mogu džogirati, ne mogu plivati i iznad svega ne mogu igrati fudbal”, rekao je Klose.

Miro je bio jedan od kandidata za poziciju pomoćnika Flicku i u reprezentaciji Njemačke.

“Bilo bi pogrešno da nastavim karijeru u ovakvim uslovima, bez obzira što bih imao mogućnost da ponovo sarađujem sa Hansijem Flickom”, rekao je Klose i nada se da će nastaviti trenersku karijeru nakon što se riješi problema.

Klose je najbolji strijelac reprezentacije Njemačke svih vremena sa 71 postignutim golom u 137 nastupa, a osvajač je Svjetskog prvenstva 2014. godine.

Trenersku karijeru je počeo kao pomoćnik Joachimu Lowu na klupi Elfa, a od 2018. godine je bio uposlenik minhenskog Bayerna. Izvor:  sportsport

Ostavite komentar