Zapanjila sve na Balkanu: Maja smršala 40 kilograma i izašla na ulicu, niko ne veruje da je to ona (FOTO)

Učesnica pete sezone hrvatskog šou programa “Život na vagi” Maja Milan (25) pohvalila se na društvenim mrežama izgledom posle totalne transformacije koja je oduševila i gledaoce u Srbiji.

Ova do juče anonimna Hrvatica celog života kuburila je s kilogramima, a onda je prelomila i rešila da pred kamerama krene sa promenom.

Tokom učestvovanja u emisiji, Maja je izgubila više od 30 kilograma, te je posle i privatno nastavila sa istim režimom ishrane i treninga. Konačni rezultat bio je 41,4 kilogram manje u odnosu na 138,6 koliko je imala kad je prvi put došla u emisiju.

Maja je posle okončanja emisije nekoliko dana bila kući, a onda je izašla sa društvom u restoran. Tom prilikom oni su je fotografisali, pa se pohvalila na Instagramu novim izgledom.

– Slatka san – napisala je ona.

Vrlo brzo su se u komentarima javili prijatelji, ali i brojni pratioci koji su bili šokirani njenim izgledom govoreći joj da je sada potpuno druga osoba. Dodala je da su je i neki ljudi u restoranu prepoznali i rekli joj isto, da je sada druga osoba.

– Treniram 3-6 puta nedeljno, u zavisnosti od volje i obaveza. Naravno da ima dana kad me mrzi, a osim toga, radim fizički zahtevan posao i to me dosta umara. Kad radim popodne, trening volim odraditi pre posla, a kad sam ujutro, nakon posla. U mojim obrocima sada više nema pekare, a pre je ona bila svako jutro – naglasila je Maja koja kaže da se ne zamara brojem na vagi.

– Ne zamaram se brojem kilograma već izgledom tela, mislim da je to puno bitnije. Trenutno mi je rekompozicija tela bitnija od samog broja – zaključila je Maja.  (objektiv.rs)

Ostavite komentar