Naslovnica Zanimljivosti (VIDEO) APOKALIPTIČNI PRIZORI KAO IZ HORORA: Mušice svrbljivice paralizirale mjesta, grizu i...

(VIDEO) APOKALIPTIČNI PRIZORI KAO IZ HORORA: Mušice svrbljivice paralizirale mjesta, grizu i kroz odjeću, stoka ugiba, upale su i u kuće!

322
0

(VIDEO) APOKALIPTIČNI PRIZORI KAO IZ HORORA: Mušice svrbljivice paralizirale mjesta, grizu i kroz odjeću, stoka ugiba, upale su i u kuće!

Život u ruskoj regiji Surskij ovih je dana praktički nemoguć. Sve djeluje apokaliptično, mjesta su u potpunosti okupirale takozvane mušice svrbljivice, neugodni kukci čiji ugrizi nisu bezazleni.

Tako članak na Wikipediji napominje sljedeće: da se ženke većine vrsta hrane pijenjem krvi toplokrvnih kralježnjaka, što uključuje i ljude, te da svojim ugrizima mogu izazvati brojne alergijske reakcije, ali i teške bolesti kao što je riječna sljepoća.

Regiju su zaposjele “crne tajge”, jedna od vrsta iz goleme obitelji koja broji oko dvije tisuće različitih članova.

Mušice svrbiljivice su u potpunosti paralizirale nekoliko sela, do ovog trenutka je uginulo deset krava, pa ljudi sklanjaju životinje u svoje domove i unatoč tome što su kukci i tamo prodrli.

Društvene mreže su prepune fotografija izranjavanih ljudi, a očajni građani ne znaju više što da čine.

Odjeća im ne pomaže, kukci i kroz nju grizu, a spavati odlaze pred zoru kada se mušice privremeno malo smire. Najgori dio priče kaže da bi mogle ostati aktivne još mjesec dana, prenosi portal News 22. haber.ba

Prethodni članakOvi znakovi ukazuju na parazite u stolici: Kako da prepoznate jesu li vam napali crijeva…
Sljedeći članak4 znaka da odmah treba da popiješ čašu vode: Jedan će te šokirati, ima veze sa tvojim raspoloženjem!