Tuga / Potresne riječi majke tinejdžera koji je nakon tri dana potrage pronađen mrtav

Mladić Mirko R. (18) iz Negotina, čiji je nestanak porodica prijavila u ponedeljak 24. maja, pronađen je ispod Glogovačkog mosta kod magistralnog puta Zaječar-Negotin. Nažalost, potraga za njim je imala tragičan ishod.

Da se radi o nestalom mladiću potvrdila je njegova majka Sanja, koja je nakon užasnih vijesti za srbijanski Blic smogla snage da kaže da joj je teško i da ne može da priča o uzrocima, niti nestanku svog sina.

 “Zakasnili smo i nismo uspjeli da spriječimo njegovu smrt. Sve ostalo je sada nebitno. Shvatite da mi je, kao majci, preteško i da ne mogu da pričam ni o uzrocima ni o njegovom nestanku. Situacija je specifična, a sudbine su ljudske različite”, kazala je majka preminulog mladića.

Dodala je i da je policija odradila svoj dio posla kako treba.

Podsjetimo, za mladićem se tragalo nekoliko dana, a onda je tijelo tinejdžera jučer ujutro slučajno ugledao mještanin i odmah je prijavio policiji.

Prema prvim rezultatima istrage smrt mladića je nastupila prilikom pada sa velike visine. Naložena je istraga i radit će se obdukcija po nalogu Višeg tužilaštva u Zaječaru. /Izvor: radiosarajevo.ba/

Ostavite komentar