Split / Iglan se zaletio u jato riba, zabio u rivu i nastradao

Neposredno ispred obale, Splićani su jučer imali priliku biti svjedoci zaista rijetko viđenom, ali ne i neobičnom događaju. Iglan je u želji da se nahrani jurnuo prema jatu riba i nesretno završio.

“Jutros se iza naše ribarnice Poljud, ispred HVK Mornar – a, dogodila zaista neobična morska nezgoda. Zaigrani iglan prilikom potjere za sitnijom ribom nesretno je završio približivši se previše obali. Naime, zbog prevelike želje i brzine da dohvati ručak krivo je procjenio udaljenost, a u videu pogledajte što se dogodilo” poručili su na Facebooku iz Gastro ribarnice Brač, koji su cijeli ovaj događaj i snimili.

 “Prije početka snimanja bilo je par skokova iz mora što se učinilo atraktivnim jer nikad prije nije viđeno ništa slično na ovoj lokaciji, a pogotovo ono što je uslijedilo. Zaista čudno”, rekao je administrator društvenih mreža Gastro ribarnice Brač.

“Ovo se događa svim većim ribama. Ima slučajeva da bi gofi udarili u obalu kad bi lovili ili tune. Tu je mutno, pa ko zna što je mislio”, rekao  urednik Facebook stranice Podvodni.hr Pero Ugarković. /Izvor: radiosarajevo.ba/

Ostavite komentar