Naslovnica Zanimljivosti Spašavao me je od mafijaša i nasrtljivaca: Mina Kostić jos nije prežalila...

Spašavao me je od mafijaša i nasrtljivaca: Mina Kostić jos nije prežalila Džeja

138
0

Spašavao me je od mafijaša i nasrtljivaca: Mina Kostić jos nije prežalila Džeja

Prema njoj se odnosi kao prema sestri

Mina Kostić i dalje je neutešna zbog smrti kolege Džeja Ramadanovskog.Ona je sada progovorila o njihovom prijateljstvu, ali i otkrila da ju je Džej u više navrata spasšvao i sačuvao od žestokih momaka koji su pripadali mafijaškim andergraund klanovima.

– Mene su stvarno svi obožavali. Dolazili su da me slušaju opasni ljudi. Bili su na glasu. Bili su dio podzemlja. Harali su tih devedesetih. Nisam ih se plašila, ali bila je jedna situacija, već sam snimila prvi CD. Došla je neka ekipa, htjeli su da ostanem s njima, međutim, Džej je napravio haos i frku. Nije dozvolio. Rekao im je: “To je moja sestra, nema šanse da ostane.

Ona je došla sa mnom i sa mnom će da ode.” Uvijek me je štitio. Kad god se neko raspitivao o meni ili bio dosadan Džej bi im govorio: “Bježi,  to je moja djevojka, idi, svi se raspituju za nju.” Tako me je spašavao od nasrtljivaca. Te stvari tada i nisam znala. On mi je to kasnije pričao. Čuvao me je i ko zna koliko puta, a da to nisam saznala. Znam da mi je Džej rekao tad, kada sam se pojavila, da sam napravila haos. Pitao me je šta sam to uradila naciji. Samo sam se smijala- kaže Mina.

Pet mjeseci od Džejove smrti, priznaje da je joj je još sve svježe kao prvog dana.

– Pa veoma je tužno sve to. I dalje mi je mnogo teško. I dalje se ne mirim sa činjenicom da mog Džeja više nema. Ja njega svuda čujem. Naviru mi sjećanja na sva naša druženja. Na naše saradnje… I dalje imam njegov broj u telefonu. Poželim da ga pozovem… Čujem se i s njegovim kćerkama Marijom, Anom, kao i s njegovom Andrijanom. Pratim i njegov Instagram. Onda se rasplačem gledajući sve te slike. Vi ne znate koliko sam tužna – rekla je Mina. Izvor:  Expresstabloid.ba

Prethodni članakKad ova bakica zapuca bolje da se sklonite na sigurno (VIDEO)
Sljedeći članakSarajevski policajci u posljednji trenutak spriječili likvidaciju: Koga je Anđelko Miličević namjeravao ubiti