JEZIVO! Pre nego što je popila ŠAKU LEKOVA, Elvira ostavila ZLOSLUTNU poruku – ovo su njene poslednje reči (FOTO)

Umesto profilne fotografije, Elvira je stavila je crnu sliku, a ispod u komentaru je napisala: “Ja sam umrla”.

Nakon ove zloslutne objave, Elvira se još dva puta oglašavala na društvenim mrežama. Jedan od njih posvećen je majčinstvu.

Sledeća objava bila je snimak uživo, iz čini se bašte, na kom se vidi kako jedan od njenih maloletnih sinova okopava zemlju.

Kako navode bosanski mediji, nesrećna žena digla je ruku na sebe zbog neimaštine i čestih bračnih razmirica.

Porodica je živela u alternativnom smeštaju, bez ikakvih uslova. Pre osam meseci kupili su kuću koju su otplaćivali na rate. Takođe, u ovom kraju često su se organizovale humanitarne akcije za ovu porodicu. Međutim, Elvira se nije mogla da se izbori sa teškim bremenom koji je nosila.

– Mi smo, što se tiče materijalnih davanja, ispunjavali svoje obaveze. Imali su redovni i uvećani dečiji dodatak, nadoknadu za tuđu negu za troje dece, a jedno dete (Mejrem) smo smestili u internat u Tuzli radi školovanja. Radili smo s ovom porodicom, bračnih problema je bilo. Mi ćemo uskoro izvršiti procenu porodice i doneti plan tretmana – rekao je v. d. direktora Centra za socijalni rad u Živinicama Azrom Hodžić.

Uzrok smrti je 150 popijenih tableta “apaurin” od 10 miligrama.Elvira Mulavdić, juče je, u prisustvu rodbine, komšija i prijatelja klanjana dženaza. Iza sebe ostavila je supruga Asmira i devetoro maloletne dece – Ajdina (14), Arnela (13), Mejrem (11), Elvisa (9), Alema (8), Melinu (5), Ildana (3), Murata (2) i četveromesečnog Ilhana. srbijadanas/avaz.ba

Ostavite komentar