Nastavnica se čudno ponašala prema učeniku: Kada su ih uhvatili na delu, uputila je ŠOKANTNE REČI

Pomoćnica nastavnika iz Ohaja Mendi Dejvis (33) uhapšena je i protiv nje je podignuta optužnica nakon izveštaja policije da je više puta imala s*ksualne odnose sa učenikom 12-godišnjim učenikom u svom domu u periodu od dve nedelje.

Dejvis je bila zaposlena u srednjoj školi “Teays Valley West”, a sa učenikom je bila u vezi od 26. aprila do 11. maja, prenosi Njujork Post.

Ona je u međuvremenu otpuštena iz škole.

– Ove navode shvatamo vrlo ozbiljno i posvećeni smo bezbednosti i dobrobiti naših učenika, to nam je prioritet – navodi se u saopštenju školskog odbora.

Mendi se prvi put pojavila pred sudom u četvrtak, a tereti se za silovanje, grubo s*ksualno nametanje i nezakonito s*ksualno ponašanje sa maloletnikom, navodi se u saopštenju policije okruga Pikavej.

Kako prenose mediji, Mendi je stavljena pod istragu jer je jedna od njenih saradnica prijavila “čudan odnos” između nje i učenika.

Sutradan je uhvaćena sa dečakom dok su imali odnose, a na zahtev policije da objasni takvo ponašanje, pravila se kao da se ništa nije dogodilo.

– Šta se dešava, zašto ste ovde? Sa njim sam u vezi, volimo se, šta ima loše u tome – uputila je navodno reči policiji, prenosi Njujork Post.

Školski okrug kasnije je potvrdio da je Mendi Dejvis honorarno radila u srednjoj školi kao pomoćnik nastavnika “po potrebi”.

– Budući da je ovo nerešeno kadrovsko pitanje, naša praksa nije da raspravljamo o konkretnim činjenicama i okolnostima.

Međutim, možemo da potvrdimo da je gospođa Dejvis obaveštena da Odboru za obrazovanje više nisu potrebne njene usluge – navodi se. (objektiv.rs)

Ostavite komentar