Krišom sam došla na venčanje svog bivšeg i mladi otkrila SUROVU tajnu zbog koje ga je ostavila pred SVIMA!

Kada partneri stupaju u brak, nema sumnje da treba da budu potpuno iskreni jedno prema drugom. Ipak, činjenica je da to nije uvek tako.

Sve prevare i laži kad – tad izađu na videlo, a jedan mladoženja je imao priliku da se uveri u to.

Jedna devojka je ispričala priču o tome kako je upala na venčanje svog bivšeg dečka jer ga još uvek nije prebolela.

– Venčanje mog bivšeg dečka je bilo u februaru. Nisam lično bila pozvana, niti mi je bivši dečko bilo šta spomenuo vezano za to, iako smo se čuli svakodnevno. Međutim, saznala sam od njegove bake koja živi blizu mene kada se održava venčanje. Ona mi je predložila da krišom dođem na venčanje, a da će me ona “pokriti” . Mislim da joj se ne sviđa mlada – objašnjava ona.

– Bila sam zainteresovana da pođem jer smo se razišli pre samo nekoliko meseci i ja ga još uvek nisam prebolela. Odlučila sam da pristanem na to. Došao je dan venčanja, a njegova baka mi je pomogla da se ušunjam na proslavu i zajedno smo gledale ceremoniju. Bilo je divno. Prolila sam nekoliko suza.

– Posle toga sam odlučila da odem, ali njegova baka mi to nije dozvolila i naterala me je da sednem za njihov porodični sto. Onda su mlada i mladoženja došli i pozdravili se sa mnom, a ona mi je čestitala na trudnoći. Zahvalila sam se i rekla joj kako sam jedva čekala da budem roditelj tom detetu sa njih dvoje – objašnjava ona.

– Ispostavilo se da ona nije znala da sam sve vreme bila trudna sa njenim verenikom. Tada sam već bila u petom mesecu trudnoće. Ona je bila u potpunom šoku, nakon čega je pobegla sa proslave. Moj bivši je pokušao da potrči za njom, ali tada je došao njen otac i napravio scenu pred svima.

– Srećom po mene, došao je brat mog bivšeg i pomogao mi da se izvučem odatle. Moj bivši i dalje pokušava da ostvari kontakt sa njom, ali sam čula od njegove bake da su poništili brak – završava svoju priču. (objektiv.rs)

Ostavite komentar