“Čist BEZOBRAZLUK”: Naručila pljeskavicu, a kad je videla šta radi prodavačica, odmah je IZJURILA napolje!

Jedna žena je 2019. godine do detalja opisala kakvo je iskustvo doživela u prodavnici brze hrane, a posle njene priče ćete se dobro zamisliti gde jedete.

Naima, ona je u žurbi i pod pritiskom obaveza, odlučila da svrati po pljeskavicu, a ono što je tamo zatekla joj je zgadilo život! Njenu priču vam prenosimo u celosti.

– Izvinite, mogu li da dobijem jednu pljeskavicu – ušla sam u prodavnicu fast fuda, a bolje da nisam.

A jurnjava me je naterala. Žurila sam na autobus van grada, a kako nisam imala vremena bilo šta drugo da kupim da pojedem, uletala sam u fast fud prodavnicu.

Nije obećavalo ni na prvi pogled, ali je još gore postalo kada sam ušla.

Pre toga plejskavicu nisam jela godinama. I pritom mislim na onu domaću, a onu iz fast fuda ne pamtim ni kada sam poslednji put probala.

Ali dobro, šta može da mi bude. Jedna kao nijedna – razmišljala sam i tako je bilo.

– Mogu li da dobijem jednu pljeskavicu? – pitala sam.

– Može. Sačekajte samo da se ispeče – rekla mi je prodavačica kojoj na licu piše da ne voli to što radi, da joj “nije dan”, a i generalno izgleda mrzovoljno.

I taman kad sam se pomirila da ću stvarno pojesti pljeskavicu, ona je “na moje oči”, uzela maramicu, istresla nos i nastavila da priprema sendvič.

Ne znam šta sve tada nisam pomislila, ali sam bila sigurna da sam se pitala: “Zar je moguće da neko ovo radi?”

Ne znam da li bi bilo manje strašno da je pauzirala i oprala ruke, ali da preda mnom otrese nos i da nastavi sa poslom. Čist bezobrazluk! Dok sam je gledala, zaključila sam da se ona ovako uvek ponaša prema mušterijama.

Ko zna koliko njih je pojelo “dobro začinjene” pljeskavice. Ja sam se okrenula i izašla. I nikad se nisam vratila! Ali nisam prestajala da se čudim celim putem do kuće.

– “Zar je moguće?” Pitala sam se to i dok sam nedavno naručivala palačinku. Slična situacija se desila.

Prvo je devojka razvukla palačinku, a onda uzela dodatke i baš u tom momentu, nad kutijama počela da kašlje. Muškarac koji je stajao iza mene u redu dobro se zamislio.

Ne znam da li je odustao od kupovine. Ali ja od fast fuda jesam. Za sva vremena. Da tolerišem, neću, a i nije zdravo. Mislim da mi univerzum šalje jasnu poruku: Dalje od brze hrane!

Poruka primljena. (objektiv.rs)

Ostavite komentar