(VIDEO) Ovako je izgledalo vjenčanje Lune i Marka: Objavljen cijeli snimak ceremonije!

Luna Đogani i Marko Miljković vjenčali su se u opštini Rakovica, 16. maja, a juče su se vjenčali u crkvi na Novom Beogradu. Danas je objelodanjen snimak sa njihovog vjenčanja.

Luna je bila u kratkoj bijeloj vjenčanici, sa podignutom kosom, dok je Marko blistao u svečanom izdanju sa leptir mašnom. Nakon kadrova vjenčanja iz crkve, i pred matičarem, Luna je najavila klip koji je posvetila svom novopečenom suprugu, Marku.

Luna je se tokom klipa iznenađenja rasplakala, a evo šta je sve rekla svom suprugu:

– Dragi moj mužiću, danas si moj muž, ja tvoja žena, nisam mogla to da izustim dok se ovaj dan nije desio. Želim ovaj klip da ti posvetim da bih te podsjetila, iako znam da znaš šta smo prošli. Mi smo jedini koji možemo da kažemo kako se osjećamo, koliko se osjećamo i šta osjećamo. Dokazali smo da smo savršeni, da imamo ono što ne može često da se nađe. Želim da ti se zahvalim – rekla je Luna i nastavila u suzama:

– Ne mogu da ne plačem, ovo su suze radosnice. Pojavio si se baš kad treba, i spasio me od svega onog što me u tom trenutku snašlo. Bila sam klinka, previše povrijeđena, tako mlada previše ubijena, a ti si baš došao kad je trebalo. Totalno neplanirano, nikad ne bih rekla da ću sve ovo sa tobom proživljavati.

Hvala ti što si mi pružio, tu sigurnost i ljubav, hvala ti što si mi dokazao što me voliš, što si me prihvatio, hvala ti što si stajao pored mene kad sam bila najgora. Hvala ti na ljubavi, na predivnoj bebi, znam da ćemo biti najbolji roditelji na svijetu. Radujem se našoj porodici, volim te najviše na svijetu. Izvor: Kurir

 

Ostavite komentar