“Izdaju mu neće oprostiti, čeka ga razvod” Kristijanova žena bijesna zbog prevare…

Supruga Kristijana Golubovića Ivana Veljković i dalje je očajna i bijesna zbog njegove prevare u “Zadruzi”, gdje je bivši robijaš otpočeo aferu sa pjevačicom Kristinom Spalević.

Ivana živi u Kraljevu s njihovom osmogodišnjom kćerkom, a svi u komšiluku su na njenoj strani i osuđuju Kristijana što je zanemario činjenicu da je oženjen i što je javno ušao u vezu s cimerkom Kristinom Spalević.

Ivana izbjegava da priča o suprugovoj preljubi, ali ono što je rekla prijateljima, kako piše Kurir, jeste da mu izdaju neće oprostiti i da ga čeka razvod.

Kako piše pomenuti list, Ivana je na pitanje kako komentariše dešavanje u rijalitiju, kratko odgovorila:

– Nemam komentar, molim vas da me ostavite na miru.

Njene komšije su navele da je stan u kojem žive u njenom vlasništvu, te da ima puno pravo da Kristijana ne primi nazad. Ona ispod stana u zgradi ima frizerski salon, u koji redovno odlazi.

Komšije su rekle i da nisu tačne priče da se ona zavukla u kuću, već da je redovno viđaju i da pokušava da sakrije kako se zaista oseća.

– Ivana, iako je očajna, pokušava da ostane pribrana i da se normalno ponaša. Svaka joj čast kako u tome uspjeva, strašno je kad vas muž prevari javno, na nacionalnoj televiziji. Veoma sam razočarana u Kristijana, to od njega nisam očekivala – ogorčeno je rekla jedna komšinica.

Iako se nagađalo da se Ivana preselila kod svojih roditelja, kako navodi pomenuti list, ona ih zapravo ne obilazi jer su u svađi.

– Čuo sam da Ivanini roditelji ne razgovaraju s njom još otkad se udala za Kristijana. Nekad je često obilazila svoju rodnu kuću, a sada uopšte tamo ne ide – rekao je jedan komšija. krtice.net

Ostavite komentar