DA TI SRCE PUKNE: Pjevač (23) poginuo samo dvije sedmice nakon vjenčanja…

Muzičar poznat kao MC Kevin umro je u tragičnom incidentu. Hitna pomoć i vatrogasci odmah su se pojavili na mjestu nesreće i odvezli ga u bolnicu, no pjevaču nažalost nije bilo spasa pa je preminuo nedugo nakon što je stigao u bolnicu.

Strašna nesreća potresa brazilsku glazbenu scenu. Naime, pjevač Kevin Nascimento Bueno (23) pao je s petog kata svoje hotelske sobe pored plaže u Riju de Janeiru.

Ondje je večer prije imao svoj posljednji koncert, pišu strani mediji. Muzičar poznat kao MC Kevin umro je u tragičnom incidentu. Hitna pomoć i vatrogasci odmah su se pojavili na mjestu nesreće i odvezli ga u bolnicu, no njemu nažalost nije bilo spasa pa je preminuo nedugo nakon što je stigao u bolnicu.

Tragična nesreća najviše pogađa njegovu tek vjenčanu suprugu Deolanu Bezerru, s kojom se oženio početkom mjeseca. Ponosni je suprug tada dijelio brojne fotografije s njom.

Supruga je također bila s njim u Rio de Janeiru gdje ga je pratila na koncert koji je održao samo noć prije njegove tragične smrti. krtice.net

Ostavite komentar