Vozač (18) skrivio nesreću prije tragedije, bio je pijan, nije imao vozačku: Jedan mladić poginuo

Predan je pritvorskom nadzorniku i dobio kaznenu prijavu zbog zbog izazivanja prometne nesreće, bježanja s mjesta nesreće, vožnje pod utjecajem alkohola i za upravljanje vozila prije stjecanja prava na to

Policija je objavila detalje teške prometne nesreće u Klisu u kojoj je smrtno stradao 19-godišnjak dok 20-godišnjak ima teške i po život opasne ozljede.

Istragom su utvrdili da je vozač (18), prije nego što je skrivio nesreću, autom udario u vozilo koje je bilo na začelju pratnje izvanrednog prijevoza i u vučno vozilo, a zatim pobjegao s mjesta nesreće.

Također, utvrđeno je kako je 18-godišnjak sinoć neposredno prije naprijed navedene prometne nesreće, upravljajući osobnim vozilo prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom i pod utjecajem alkohola, brzinom koja nije bila prilagođena gustoći prometa, na cesti ŽC 6253 udario u stražnji dio vozila koje se nalazilo na začelju pratnje izvanrednog prijevoza i u vučno vozilo, te je nakon što je izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom bez zaustavljanja napustio mjesto događaja – izvijestili su iz policije.

Vozač (18) je bio i pod utjecajem alkohola. Predan je pritvorskom nadzorniku i dobio kaznenu prijavu zbog zbog izazivanja prometne nesreće, bježanja s mjesta nesreće, vožnje pod utjecajem alkohola i za upravljanje vozila prije stjecanja prava na to.

Bit će prekršajno prijavljen zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i to jer nije prilagodio brzinu vozila, napustio je mjesto nesreće, nije oštećenima ostavio osobne podatke i podatke o vozilu, upravljao je vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, te je upravljao vozilom pod pod utjecajem alkohola – izvijestili su iz policije Izvor:  24 sata

Ostavite komentar