Naložena je obdukcija smrtno stradalog u Zavodu za sudsku medicinu RS

Poznat je identitet muškarca koji je poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se jučer u 16:55 sati sati dogodila na magistralnom putu Klašnice – Derventa, u Velikom Blaškom kod Laktaša.

Riječ je o Milošu Klepiću iz Laktaša, dok su povrijeđeni Božidar i Goran Savić zbrinuti na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjoj Luci.

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka rečeno je Srni da su u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći učestvovali vozila Citroen, kojim je upravljao Božidar Savić iz Prnjavora i BMW, za čijim upravljačem je bio poginuli Klepić.
– U nesreći su povrijeđeni Božidar Savić i njegov suvozač Goran Savić iz Laktaša. Povrijeđenima je pružena ljekarska pomoć i oni su smješteni u UKC Srpske – naveli su iz Tužilaštva.

Uviđaj na mjestu nesreće obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka sa policajcima iz Laktaša, te je naložio da se preduzmu istražne mjere, radnje i vještačenja radi utvrđivanja okolnosti ove nezgode.

– Također, naložena je obdukcija smrtno stradalog u Zavodu za sudsku medicinu RS – naveli su iz Tužilaštva. Izvor:  Avaz.ba

Ostavite komentar