Mama koja se udala kao djevica pa rodila 11 djece otkrila koliku obitelj želi imati

Courtney Rogers (36), koja živi u Santa Feu u Novom Meksiku, bila je djevica kada se 2008. godine udala za pastora Chrisa.

No, čini se da je taj par od tada poprilično zauzet. Naime, postali su roditelji šest dječaka i pet djevojčica. Međutim, Courtney priznaje da ne planira stati sve dok ne budu imali barem 14 djece.

Djecu školuju kod kuće, a Courtney priznaje da su je stranci često kritizirali zbog toliko velike obitelji.

“Ljudi koji pitaju kako mogu svojoj djeci posvetiti dovoljno pažnje obično su oni koji djecu šalju u školu. Ne razumijem njihovu logiku, jer sam sa svojom djecom 24 sata dnevno”, rekla je.

Courtney kaže da školovanje kod kuće znači da se svaka lekcija može lako prilagoditi i da ne prisiljava svoju djecu da satima mirno sjede na jednom mjestu. Također imaju vremena za trčanje vani i hranjenje janjadi između predavanja. Pored svoje djece Courtney također nedjeljom u lokalnoj crkvi podučava i drugu djecu.

Courtney je imala sedam vaginalnih poroda, dva carska reza, a, nažalost, imala je i dva pobačaja. Na njezinu sreću, nikad nije patila od jutarnjih mučnina, a priznala je i da “obožava biti trudna” i razmišljati o tome kakvo će biti njezino dijete i koje će ime nositi. Zanimljivo je kako sva njihova djeca imaju imena koja započinju slovom C – Clint, Clay, Cade, Callie, Cash, blizanci Colt i Case, Calena, Caydue, Coralee i Caris.

Osim toga ne voli koristiti kontracepciju, ali kaže da to nije iz vjerskih razloga, nego zato što joj se jednostavno “ne sviđa ideja da popije tabletu”, prenosi Daily Star. Izvor:  index.hr

Ostavite komentar