Lepa Lukić otkrila kome će ostaviti čitavo bogatstvo: Neće vam biti dobro kada pročitate…

Pjevačica narodne muzike Lepa Lukić bila je gost kod Sanje Marinković u emisiji ”Magazin In”, a tom prilikom je istakla da nju publika voli i da traje 50 godina na sceni, a onda je istakla kome će ostaviti svoju imovinu.

Sanja je na početku istakla kako se komentarisalo u posljednje vrijeme, da su pjevači jadni, nemaju gdje da pjevaju, jer im je onemogućeno zbog pandemije korona virusa, a Lepa je odmah poručila:

– Pjevači govore, sve mi zauzeto, zaradili su pare što ne čuvaju. Sve daju na šminku, duvanje i grudi, poslije se žale da nemaju šta da jedu. Sada treba dosta para zaraditi, svi se hvale da su dosta zaradili, pa valja nešto i da se sačuva, rekla je Lepa pa dodala kome će ostaviti imovinu.

– Imam ja kome da ostavim imovinu, imam i mačku i njoj ću nešto da ostavim. Ja imam svoje bratance i njima ću da ostavim imovinu, a mačku ću dati jedan ćošak.

Lepa je onda istakla da nju publika ne prezire i da je vole jer je prizemna.

– Od mene niko od publike ne prezire, ja znam da sam voljena u narodu. Ja sam na sceni 50 godina, pola vijeka pjevam. Najvažnije je trajati, i dan danas me publika voli, sigurna sam da se nisam održala samo sa pjesmom, ja sam svjesna da pjevam lijepo, ali publika voli da pjevač bude prizemniji. Ja sam takva, takva sam rođena – rekla je Lepa u emisiji “Magazin In”. krtice.net

Ostavite komentar