(VIDEO) Žena zapalila kuću u kojoj je bilo ljudi, privukla stolicu i promatrala kako gori

Gail Metwally (47) snimljena je kako sjedi ispred kuće s knjigom u rukama i promatra kako njezin dom u Elktonu nestaje u plamenu.

Policija u Marylandu uhapsila je 47-godišnju ženu zbog pokušaja ubistva, nakon što je 29. aprila 2021. godine zapalila svoju kuću u kojoj je bila jedna osoba, iznijela stolicu u dvorište i gledala kako gori.

Kako prenosi Wmar Baltimore, osumnjičena 47-godišnjakinja Gail Metwally snimljena je kako sjedi ispred kuće s knjigom u rukama i promatra kako njezin dom u Elktonu nestaje u plamenu.

Svjedoci su potvrdili kako je osumnjičena vatru zapalila na nekoliko mjesta u kući prije nego što je išetala i zavalila u stolicu. Na snimci se čuje kao jedan muškarac viče: ‘Zapalila je kante za smeće. Ne mogu vjerovati. Kuća joj gori, a ona tu kulira i sve promatra’.

U roku od samo nekoliko trenutaka cijela je kuća bila obavijena crnim dimom. Nakon što su čuli pozive upomoć, prolaznici su ubrzo shvatili da je netko zarobljen u kući.

Prolaznici su uspjeli izvući Blendu Holbrook, ženu koja je ostala zarobljena u podrumu. U međuvremenu je osumnjičena pobjegla. Uhvaćena je nekoliko ulica dalje. krtice.net

Ostavite komentar