KOBRE su ga čekale da KIKSNE: Da li je Isak zaslužio peti krug? (VIDEO)

Dugo očekivano pojavljivanje Isaka Šabanovića dogodilo se upravo u ovom, petom krugu kada se mladi Crnogorac našao na sceni sa takmičarkom Sanjom Boban, a nakon njihovog duela žiri je ostao fasciniram pa počastio oba kandidata sa po šest glasova.

Zbog pravila preglasavanja, Isak je direktno prošao dalje sa osvojena čestiri glasa, dok će se Sanja boriti u baražu sa ostalim učesnicima.

Isak se ovog puta opredelio za pesme ”Libar” i ” Guzonjin sin” i ostao dosledan žanru koji voli i neguje, dok je Sanjin izbor pao na pesme ”Naša ljubav” i ” Ja za ljubav neću moliti”.

Ana je smatrala da je Sanja od Isaka bila samo za nijansu ”slabija” pa udelila njemu komplimente- Uspeo si da prebaciš energiju preko nas. Ja mislim da ti je ovaj nastup bio bolji od prošlog. Ja sam te čekala, da vidim šta će da se desi i opravdao si poverenje.

– Svi smo te čekali kao kobre naočarke! Čekali smo da kiksneš i da te bušimo- priznala je JK, a onda je Šabanović objasnio da je nad njim bio veliki pritisak- Baš je bio bum i onda sam se pitao mogu li ja to.

Saša Popović rekao je da su komentari kako publike tako i žirija bili kako se Isak uobrazio sigurno nakon prošlog i jedinog pojavljivanja- Vidite da je isti kad priča kako se ponaša. On je jako fini dečko, to je važno.

Snežana je rekla da od boljeg može bolje i da je Isak oborio njihovo mišljenje da neće moći dalje od prošlog kruga- Sa druge strane, čestitala bih Sanji, bila si sjajna, nije lako stajati rame uz rame sa njim- obratila se Đurišićeva.

Tokom preglasavanja Marija i Bosanac su svoj glas dali Sanji Boban, pa je Šerifovićeva to i obrazložila – Sanjin program je meni bliži, bila si perfektna. Vidi se veliki trud i rad, i ulazak u sitna crevca. Isak bio si dobar, sretno ti bilo.

– Glasao sam za prvu kandidatkinju zato što više volim cure, jednostavno. Bila si odlična, perfektna, standardno dobra. Što se tiče moga Isaka, bravo momče- ustao je Bosanac pa aplaudirao kandidatu.

Viki i JK ispričale su takođe da su ih ljudi na sve strane pitali za Isaka jer se nije pojavio u prošlom krugu- Mene nema ko nije pitao za tebe. Iako nisi moj kandidata tu nema sujete- rekla je Viki a onda je Jelena dodala- Mene je čak i kućna pomoćnica pitala ”Kad će taj Isak”. /Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević / Autor: T. Bogavac/grand.online/

Ostavite komentar