3 čovjeka su izašla na pozornicu. Kada su skinuli trake sa usta, žiri je skočio na noge (VIDEO)

Sjećam se da sam bio zadivljen odrastanjem sa bratovom najboljim prijateljem. Izvodio bi raznorazne magične trikove, ali sam sam znao da to nikada neće uspjeti usavršiti kao što su to uspjela 3 čovjeka sa trakom na licu koji su na videu ispod.

Vjerovatno se sjećate bizarnog, nevjerojatnog nastupa “Tape Facea” zadnje sezone “Amerika ima talenat”. Ali trio ispod koji je nastupao u Australijskoj verziji ove emisije, definitivno ima svoj unikatni zaplet u njihovoj izvedbi.

Čak prije nego što su ovi mađioničari započeli svoj nastup, imali su pomoć voditelja tako što je on istrčato sa scene zbunjujući sudije tako što je ukrao jednu od njihovih cipela.

Sjedeći pored žrtve krađe, Kelly Osborne je izgledala potpuno zbunjena načinom na koji su takmičara poznati kao “Gospoda prevare” započeli svoj nastup.

“Očigledno da nije dobro vrijeme da pričam s vama”, rekao je sudija Eddie Perfect nasalivši se dok su oni šuteći stojali sa njegovom ukradenom cipelom ispred njih.

Uskoro je tiha grupa nasmijavala publiku i sudije svojim šarmom dok su izvlačili čudne predmete iz prethodno ukradene cipele.

Pogledajte i podijelite video s prijateljima: /Izvor:magazin.ba/

Ostavite komentar