Video dvogodišnjakinje koja grli fotografiju tate koji je u vojsci raznježio mnoge (VIDEO)

MEGAN Healey ne skriva da joj nedostaje suprug, potpukovnik američke vojske, koji je posljednjih godinu dana proveo u inozemstvu. Ali također nije bilo lako ni njenim kćerima, četverogodišnjoj Noelle i dvogodišnjoj Natalie.

Noelle svima govori kako je njezin tata otišao s “velikom vojskom” te da će se vratiti kući kada “završi s pomaganjem ljudima i zaštitom zemlje”.

Kako bi djevojčicama pomogla da se nose s nedostajanjem, one svakoga jutra doručkuju sa svojim tatom. Točnije, s njegovom uokvirenom fotografijom.

“Tata se uskoro vraća kući”, podijelila je Healey u videu koji je objavila na društvenim mrežama, a mnoge je raznježila reakcija njezine mlađe kćeri, koja je svom snagom zagrlila očevu fotografiju.

Govoreći o svojim kćerima, ponosna mama je zaključila kako su upravo one “istinske heroine svega ovoga”. Također, priznaje kako se zbog pandemije našla u specifičnoj situaciji te da je stalno strahovala što će se dogoditi ako se neka od njezinih kćeri ili ona razbole, a nemaju ničiju pomoć, piše Today. /Izvor:  Index/cazin.net/

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Healey Augustine (@meganhealey)

 

Ostavite komentar