Naslovnica Zanimljivosti U rijeci Neretvi se utopili Agron Kerelaj i njegov četverogodišnji sin

U rijeci Neretvi se utopili Agron Kerelaj i njegov četverogodišnji sin

107
0

U rijeci Neretvi se utopili Agron Kerelaj i njegov četverogodišnji sin

Šokantna informacija o tome da su se u Neretvi, u mostarskom prigradskom naselju Rodoč, na lokalitetu Čekrk, utopili otac i četverogodišnje dijete, nažalost, pokazala se tačnom, nakon identifikacije tijela muškarca koje su ronioci Interventne spasilačke službe (ISS) Mostar izvukli iz automobila koji je ostao u rijeci.

Kako je za „Avaz“ potvrđeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, utvrđeno je da se radi o A.K. (32) iz Mostara, čiji je nestanak, zajedno s njihovim četverogodišnjim sinom E.K., prijavila supruga, D.K. u proteklu subotu.

Upravo je nesretna žena u mrtvačnici Bijeli Brijeg prepoznala tijelo svog supruga.

Kako nam je potvrđeno, radi se o Agronu Kerelaju, koji se u subotu u 18 sati zajedno sa sinom udaljio iz ugostiteljskog objekta „Roki“ iz naselja Kolonija-Rodoč.

Za sada nisu poznate okolnosti ove velike tragedije, a upravo su ronioci pronašli njegovo tijelo nedaleko od mjesta gdje je živio i gdje je posljednji put viđen.

Mjesto pronalaska je izuzetno nepristupačno, a s glavne ceste na obalu vodi uski makadamski put kojim se nesretni čovjek, sudeći po svemu, dovezao automobilom.

Kako je zajedno sa sinom skončao u Neretvi bit će jasno nakon svih istražnih radnji.

Ronioci su njegovo tijelo pronašli u automobilu, dok će potraga za tijelom djeteta biti nastavljena sutra. /Izvor: avaz.ba/

Prethodni članakRobot za jedan dan uništi korov na površini od 80.000 kvadratnih metara (VIDEO)
Sljedeći članakTuga u BiH: Preminula Duja Milanović Đurić, majka dvoje djece