Naslovnica Zanimljivosti TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA: 3 brata rastavljena na rođenju našla se poslije 70...

TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA: 3 brata rastavljena na rođenju našla se poslije 70 godina

64
0

TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA: 3 brata rastavljena na rođenju našla se poslije 70 godina

“Bolje ikad nego nikad“. Tako glasi nova mantra trojice braće koji su se nedavno prvi put sreli nakon što su bili razdovjeni 70 godina. Otkako su se prošlog vikenda ponovo sreli, braća Dejvid Bejer (75), Noel Tompson (70) i Donald Tompson (92) bili su nerazdvojni jer su željeli da se upoznaju što bolje prije nego što se vrate svojim kućama.

Svima je otac isti, ali je jedino Bejer, koji je rođen vanbračno, dat na usvajanje prije nego što je rođen. On kaže da je znao da ima mlađeg brata, ali nije znao gdje se nalazi.

– Ne možete da zamislite koliko radosti nam je ovo donijelo – rekao je Bejer.

Međutim, nije znao da ima još jednog, starijeg, polubrata, Donalda Tompsona, koga je rodila druga žena, i koji je otišao da živi sa njom nakon što ih je otac ostavio.

Donald Tompson saznao je da ima mlađeg polubrata, Noela, tako što je pročitao njegovo ime u čitulji kada je umro njihov djeda. Od tada ga je nekoliko godina tražio, ali bez uspjeha.

Tek kada je Bejerova kćerka, Nensi Tejlor (49) otišla na sajt ancestry.com prije četiri mjeseca i krenula u potragu, razriješila se čitava misterija oko očevog porijekla i sve je postalo jasnije.

Majka falsifikovala podatke o djeci
Ona kaže da je “potreba da sazna” ko joj je baka gonila da stalno traži dublje i dublje. Majka tri dječaka falsifikovala je neke podatke o njihovom rođenju, a bilo je grešaka i u pisanju imena, tako da je bilo potrebno dosta vremena i truda da Nensi otkrije cijelu istinu. Na kraju je uspjela da nađe oba očeva brata.

– Nisam htjela da se zaustavim dok ih ne pronađem. Kada sam ih konačno pronašla, to je više bilo olakšanje nego iznenađenje – kaže Nensi Tejlor.

Dok su sjedjeli zajedno i smijali se, braća su utvrdila da između njih ne postoji neka naročita fizička sličnost, koliko psihička.

– Postoji čitava generacija ljudi koje još ne znamo. Ovo je bio dan i po nezamislivih događaja – rekao je Dejvid Bejer.

Na rastanku su se već dogovorili da na sljedeći susret pozovu i svoje porodice, a Donald i Noel čak razmišljaju i da se presjele na Floridu, kako bi sva trojica bili blizu. /Izvor: magazin.ba/

Prethodni članak(VIDEO) LUDAČKI HIBRIDI ŽIVOTINJA ZA KOJE ĆETE MISLITI DA SU FOTOŠOPIRANI: Ne, ova stvorenja zaista postoje!
Sljedeći članak(VIDEO) NEKADA NE JEDEMO PO 2 DANA, ALI VOLIMO NAŠU DECU! Najtužnija priča iz SRBIJE će vas RASPLAKATI!