Naslovnica Region Seljačino, budeš li pomenuo Velju, mene i Mareta, moj si: Darku Laziću...

Seljačino, budeš li pomenuo Velju, mene i Mareta, moj si: Darku Laziću stigle strašne prijetnje!

97
0

Seljačino, budeš li pomenuo Velju, mene i Mareta, moj si: Darku Laziću stigle strašne prijetnje!

Pjevač Darko Lazić prije nekoliko dana primio je prijeteće poruke od izvjesnog Džonija, koji mu u porukama sugeriše da ne pominje Veljka Belivuka i Marka Miljkovića policiji, saznaje Kurir.

Prema riječima našeg izvora, dotični Džoni u porukama poručuje folkeru „da će imati posla s njim ako ih pomene policiji“.

– Zdravo, Darko, Džoni je, ovako, vidim da se praviš lud, daješ neke izjave u policiji kako ti auto nisam platio. Kako da platim svoj auto koji mi nikada nisi ni platio, debilu narkomanski. Je..m ti onu mamu seljačku, budem li čuo da pomeneš mene, Velju i Mareta, moj si – piše u poruci koju je primio Lazić.

Veljko Belivuk i Marko Miljković, podsjetimo, uhapšeni su 4. februara kao organizatori kriminalne grupe koja se sumnjiči za otmice, ub.stva, trgovinu dr.gom i pranje novca.

Kako je Kurir pisao, Lazić je nedavno saslušavan u policiji zbog automobila „mercedes CLK“ koji je 2014. poklonio bivšoj supruzi Ani Sević. Spekulisalo se da je taj automobil prodao izvjesnom Nikoli Crnom, koji je blizak Belivukovom klanu. Da li je Nikola Crni slao ove prijeteće poruke Laziću ili se neko predstavio kao on, nije poznato.

Problemi s „mercedesom“ počeli su kad je policija u novembru prošle godine primijetila automobil parkiran na Zvezdari. Kontrolom je utvrđeno da tablice koje su na njemu ne pripadaju tom automobilu, već „jugu“. Auto je tada prebačen na parking MUP, a ispostavilo se da se „mercedes“ vodi na pjevačicu Anu Sević, zbog čega je ona pozvana da da izjavu policiji.

– U martu ove godine ona je u policiji dala izjavu i u njoj je objasnila da je auto prije sedam godina dobila na poklon od bivšeg supruga, ali da ga je dvije godine kasnije, u dogovoru s Darkom Lazićem, prodala. Rekla je i da ne zna ime i prezime čovjeka kome su prodali kola, već da ga samo zna po nadimku Nikola Crni – ispričao je izvor Kurira. /Izvor: ekskluziva.ba/

Prethodni članakMilion ljudi oduševio video bake i djeda koji prvi put nakon osam mjeseci grle unuku (VIDEO)
Sljedeći članakEMSC / Potres u Zagrebu: ‘Užas, jezivo, sve se treslo’