Naslovnica Zanimljivosti Rodila je trojke i primijetila nešto sumnjivo: Par dana kasnije, doktori su...

Rodila je trojke i primijetila nešto sumnjivo: Par dana kasnije, doktori su primijetili NEOBIČNU STVAR na njihovim glavama(VIDEO)

53
0

Rodila je trojke i primijetila nešto sumnjivo: Par dana kasnije, doktori su primijetili NEOBIČNU STVAR na njihovim glavama(VIDEO)

Bebe su rođene s rijetkim genetskim poremećajem zbog kojeg im se prerano zatvaraju šavovi između kostiju lubanje. Djeca se zbog toga često rađaju s nepravilno oblikovanom glavom što može izazvati slijepilo.

Amy je ovo prvi porod i nije bila sigurna ima li razloga za paniku. Kada je ugledala bebe pretpostavila je da nešto nije u redu, doktori su ubrzo dijagnosticirali što je u pitanju, a sada bebice nose kacige kako bi im lubanja ostala na mjestu.

– Bilo je teško i bila sam strašno uplašena kada su mi odveli djecu – kaže Amy. A na svu sreću, razloga za strah i paniku nije bilo, jer je operacija prošla kako treba. Još malo će nositi kacige, ali stanje im se gotovo sasvim poboljšalo, i za par mjeseci glavice će im izgledati kao da se ništa nije ni dogodilo…/Izvor: magazin.ba/

Prethodni članakOva reklama je nešto najsmješnije što ćete pogledati danas! Nemoguće se ne smijati! (VIDEO)
Sljedeći članakLavica je uhvatila malu bebu antilope i svi su mislili da je tu kraj, ali onda se dogodilo nešto nesvakidašnje! (VIDEO)