Naslovnica Zdravlje IMALA JE NESNOŠLJIVE BOLOVE: 10 dana je koristila ovaj lijek i oporavile...

IMALA JE NESNOŠLJIVE BOLOVE: 10 dana je koristila ovaj lijek i oporavile sve zglobove i kosti, te napokon uklonila bolove!

71
0

IMALA JE NESNOŠLJIVE BOLOVE: 10 dana je koristila ovaj lijek i oporavile sve zglobove i kosti, te napokon uklonila bolove!

“Patim od artritisa i stalno se suočavam sa bolovima u zglobovima koji me ponekad sprečavaju čak i da ustanem iz kreveta”, započinje svoju ispovest žena koja je želela da ostane anonimna.

“Jedna žena mi je rekla za recepte koje je uglavnom držala u tajnosti ali je sad napravila izuzetak.

Recept:

– 1 patlidžan srednje veličine
– 1 litar vode

Operite patlidžan, isjecite ga na kolutove i stavite u ključalu vodu. Isključite šporet i ostavite tako dok se voda ne ohladi i zatim odvojite 760 ml te tečnosti i stavite je u frižider. Ova mješavina je za unutrašnju upotrebu, odnosno za piće.

Za eksternu upotrebu uradite sledeće:

-U 250 ml tečnosti koju ste prethodno sačuvali dodajte 50 ml maslinovog ulja i tu mješavinu stavite u frižider.

Način korišćenja:

-250 ml popijte ujutru i nanesite još na bolno mjesto. Još po 250 ml ispijte prije ručka i prije večere. Nakon deset dana korišćenja ovog prirodnog lijeka, neće nestati samo bol, već i sam uzrok bola”, poručuje žena. (zdravljeipriroda.com)

 

Prethodni članakNOVI ZAKONI I PROPISI DONOSE GRAĐANIMA MOGUĆNOST VELIKE UŠTEDE: Detaljno pojašnjenje kako smanjiti račun za struju!
Sljedeći članakDREVNI RECEPT: Sprječava rak, čisti jetru, normalizuje krvni pritisak…