Naslovnica Zanimljivosti Ima i ovo u BiH: Šef radniku poklonio auto za 25 godina...

Ima i ovo u BiH: Šef radniku poklonio auto za 25 godina rada

89
0

Ima i ovo u BiH: Šef radniku poklonio auto za 25 godina rada

Rasudin Muhić u mesnici radi punih 25 godina i jedan je od najboljih radnika. Povodom mjeseca ramazana, vlasnik ove mesnice na najbolji je mogući način svom radniku zahvalio na godinama truda

Dok većina radnika ima loš odnos s poslodavcem i boji se nesigurne budućnosti, iz Tuzle dolazi priča o – šefu iz snova. Vlasnik mesnice ‘Brajlović’, Mirza Brajlović svom je dugogodišnjem radniku Rasudinu Muhiću odlučio pokloniti automobil Golf V.

Kako prenosi Dnevni avaz, Rasudin Muhić u mesnici radi punih 25 godina i jedan je od najboljih radnika. Povodom mjeseca ramazana, mjeseca darivanja i poštovanja, vlasnik ove mesnice na najbolji je mogući način svom radniku zahvalio na godinama truda i nesebičnog zalaganja.

Vlasnik je sve objavio na Facebook stranici ‘Steak Butcher shop Mesnica Brajlović’ Tuzla i izazvao mnoštvo pozitivnih komentara.

– Ramazan je mjesec darivanja i poštovanja. Započnimo ramazanske dane uz darivanje i poštovanje prema svakom insanu. Našem vrijednom kolegi Rasudinu Muhiću za trud i zalaganje u firmi, poklon od direktora mesnice “Brajlović” Golf V za radnika 5+. Kule naš da nam budeš živ i zdrav i da te sreća prati želi ti tvoj prijatelj i drug pa tek onda direktor Mirza Brajlović – napisao je Brajlović. /Izvor:  24sata.hr/

Prethodni članakPogledajte video teške saobraćajke u Cazinu sa tri automobila (VIDEO)
Sljedeći članakNestao petnaestogodišnjak: Otišao da isprati djevojku do autobuske stanice i više se nije vratio