Naslovnica Zanimljivosti VOZILOM BJEŽALI OD POLICIJE: Dvoje mrtvih i pet ozlijeđenih u prometnoj nesreći...

VOZILOM BJEŽALI OD POLICIJE: Dvoje mrtvih i pet ozlijeđenih u prometnoj nesreći u Njemačkoj!

60
0

VOZILOM BJEŽALI OD POLICIJE: Dvoje mrtvih i pet ozlijeđenih u prometnoj nesreći u Njemačkoj!

U Bavarskoj se u nedjelju dogodila prometna nesreća u kojoj su poginule dvije osobe, a još ih je petero ozlijeđeno.

Prema policijskom priopćenju, vozačica automobila s još šest drugih putnika u vozilu je bježala od policijske patrole u nedjelju navečer u Zwieselu u okrugu Regen u Bavarskoj. Vozila je velikom brzinom i oko 23 sata automobilom sletjela s autoceste A11 te se vozilom zabila u stablo. Policija nije navela zbog čega je vozačica bježala od kontrole.

– Vozilo je imalo registarske oznake za izvoz u drugu zemlju koje su pripadale drugom automobilu. Iako je zbog dizajna bilo samo pet sjedala, u automobilu je bilo sedam ljudi. Vozačica je umrla na mjestu nesreće, a jedna je putnica kasnije podlegla ozljedama u bolnici. Vozačica kod sebe nije imala osobne dokumente, tako da njezin identitet još nije jasno razjašnjen – priopćila je policija u ponedjeljak.

Druga dvojica muškaraca i tri žene u automobilu su ozlijeđeni. Formiran je istražni tim koji bi trebao razjasniti uzrok nesreće i točan tijek događaja. Fenix-magazin/MD

Prethodni članakNi policajcu nije bilo jasno kako je vozač u ovakvom autu uspio preći stotine kilometara…
Sljedeći članak(VIDEO) MILJANA PONOVO POKUŠALA DA POBEGNE IZ ZADRUGE: Kulićeva doživela NAPAD PANIKE, napravila dramu, napustila rijaliti, pa se VRATILA!