Naslovnica Zanimljivosti RUSI PRIPREME BIJELI LUK BAŠ OVAKO I UZIMAJU GA SAMO NEDJELJU DANA:...

RUSI PRIPREME BIJELI LUK BAŠ OVAKO I UZIMAJU GA SAMO NEDJELJU DANA: Probajte i vi, čisti cijeli organizam i jača imunitet! (RECEPT)

46
0

RUSI PRIPREME BIJELI LUK BAŠ OVAKO I UZIMAJU GA SAMO NEDJELJU DANA: Probajte i vi, čisti cijeli organizam i jača imunitet! (RECEPT)

Beli luk je jedna od najzdravijih namirnica, jača imunitet, pomaže kod visokog pritiska i čisti organizam. Jedan od veoma popularnih načina pripreme je i voda sa bijelim lukom, koja se pije samo nedjelju dana.

Voda s bijelim lukom je ruski eliksir za zdravlje, ali se priprema i u drugim zemljama svijeta. Popularna je i u Indiji, kao i drugim zemljama, a veoma se lako pravi.

Sve što je potrebno da uradite je da prokuhate vodu, dodate čenove bijelog luka isječene na pola i ostavite da prenoći. Rusi ponekad ovom piću dodaju i limun isječen na kolutove.

Sutradan procijedite vodu, i pijte je na prazan stomak tokom čitavog dana, malo-pomalo. Ovaj sistem čišćenja organizma primjenjuje se tokom nedjelju dana svakog mjeseca, nije potrebno da duže pijete vodu s bijelim lukom.

Blagotvoran je pri regulisanju šećera u krvi, stimulaciji imuniteta, ublažavanju simptoma prehlade ili gripa, visokog pritiska… Snižava loš holesterol, ublažava bol u grlu i podstiče lučenje žuči. (novi.ba)

Prethodni članakPlata veća i od 7.000 evra za mesec dana, a POSAO SASVIM NEOBIČAN: Ovo su poslovi za koje bi retko ko poverovao da se plaćaju!
Sljedeći članakPronašli su ženu zakopanu u zemlji. Kada su vidjeli šta se nalazi ispod nje, noge su im se odsjekle!