Naslovnica Region (VIDEO) Sinu u školsku torbu stavila diktafon pa se zaprepastila onim što...

(VIDEO) Sinu u školsku torbu stavila diktafon pa se zaprepastila onim što je čula…

150
0

(VIDEO) Sinu u školsku torbu stavila diktafon pa se zaprepastila onim što je čula…

Dječak Camden Davis ima dijagnosticiran autizam pa ga je majka upisala u posebnu školu kako bi mu olakšala život, no stvari su postale lošije. Camdenu Davisu iz Baton Roguea u američkoj saveznoj državi Louisiani dijagnosticiran je autizam te ga je njegova majka odlučila upisati u školu po imenu Hope Academy koja se oglašava kao škola za osobe s posebnim potrebama, prenosi “Večernji”

Nakon nekog vremena njegova je majka Milissa shvatila je da dječak iz škole dolazi vidno uznemiren te je odmah znala da nešto nije u redu. U njegovu školsku torbu zbog toga je 2018. godine, kada je dječak imao 12 godina, stavila uređaj za snimanje kako bi otkrila što se događa na nastavi, a ono što je na njemu čula, zaprepastilo ju je.

Camden je bio zlostavljan u školi, no to nisu činila druga djeca, kao što je majka sumnjala, već profesori.

– Htjela sam vrištati i plakati jer je bilo baš loše. Pomisao kako sam sina svaki dan slala ondje, a da nisam znala što se događa, dotukla me – rekla je očajna majka nakon što je otkrila kako se dvije profesorice ponašaju prema njezinu sinu, zbog čega su i dobile otkaz u školi koju je 12-godišnjak pohađao.

Sve je počelo kada je majka primijetila da se dječakovo ponašanje promijenilo, no ne na bolje, već je postao agresivan, depresivan i nasilan. Požalila se školskom odboru, no oni nisu ništa učinili pa je majka odlučila uzeti stvar u svoje ruke. U torbu mu je ubacila diktafon i snimala što se događa u školi. Otkrila je kako joj sina zlostavljaju dvije profesorice.

– Da vidimo što bi učinili s njim u j… javnoj školi. Ne bi izdržao ni minute – čuje se na snimci dok mu na drugoj profesorica prigovara zato što ne piše te mu govori kako zbog toga ne može sjediti s drugim učenicima.

Direktorica škole Lisa Stone odmah je dala otkaz dvjema profesoricama te se ispričala za incident. haber.ba

 

Prethodni članakSUOČAVANJE BIVŠIH! Janjuš ne može da DOKAŽE Maji da je okrenuo NOV list, ona se GUŠILA U SUZAMA, pa mu poručila: Voliš mene!
Sljedeći članakTVRDI “LOCKDOWN” U NJEMAČKOJ NAKON USKRSA? Sve više gradova uvodi policijski sat, zdravstveni stručnjaci pozivaju na još strože mjere!