Naslovnica Svijet Velika sreća / Dobitnik jackpota iz Velike Britanije osvojio čak 280 miliona...

Velika sreća / Dobitnik jackpota iz Velike Britanije osvojio čak 280 miliona KM

44
0

Velika sreća / Dobitnik jackpota iz Velike Britanije osvojio čak 280 miliona KM

Nije sreća para puna vreća, ali ipak dobro dođe. Barem tako misli dobitnik iz Velike Britanije koji je sinoć osvojio jackpot od čak 280 miliona KM.

Nakon toga, sretni vlasnik listića postao je peti najveći dobitnik Britanske nacionalne lutrije. Njegovi pobjednički brojevi bili su 21, 47, 04, 40 i 34.

S druge strane, podsjetimo na zanimljivu situaciju koja se desila prije nekoliko dana kada je mladi par iz Velike Britanije propustio jackpot od 182 milionna funti (oko 400.000 KM)) jer im nije prošla uplata. Rachel Kennedy i Liam McCrohan šest sedmica zaredom igrali su brojeve 6, 12, 22, 29, 33, 6 i 11.

Izvučeni su upravo ti brojevi, a studentica Rachel dobila je notifikaciju na mobitel da ih je pogodila. Odmah je nazvala dečka i mamu misleći da je osvojila jackpot. Ali njihovo oduševljenje brzo je splasnulo kad je Rachel shvatila da ima pogođene brojeve, ali nije imala dovoljno novaca na računu pa joj nije prošla kupovina listića. /Izvor: radiosarajevo.ba/

Prethodni članakLiječnica koja je oživljavala curicu (2): Bilo je očito da živi u lošim uvjetima
Sljedeći članak(VIDEO) Baka u 109. godini, dala najkraći savjet za dug život: “Jedite zobenu kašu i izbjegavajte muškarce!”